Antreprenori si manageri ieseni in Tibet 20 iunie - 4 iulie 2018

Antreprenori si manageri ieseni in Tibet

20 iunie - 4 iulie 2018

 

In aceasta vara, programul de misiuni economice Afaceri.ro ne propune un nou tip de eveniment special: bootcamp pentru antreprenori in Bejing-Tibet in perioada 20 iunie - 4 iulie.

Taberele de antreprenoriat Afaceri.ro sunt gandite sa imbine educatia cu explorarea si sa scoata intalnirile de tip training, ateliere de lucru si networking din zona de confort traditionala, ducandu-le la mii de kilometri departare, in zone cu adevarat unice in lume.

Astfel, in perioada 20 iunie - 4 iulie, o delegatie de lideri, antreprenori, intraprenori si calatori curajosi se vor imbarca intr-o aventura spirituala unica, avand destinatia: Beijing, Lhasa si Kathmandu. Pe langa vizitarea unor celebre obiective de pe traseu, o calatorie cu trenul Trans-Tibetan si chiar un popas la Tabara de Baza Everest, participantii vor avea parte si de cursuri axate pe afaceri si spiritualitate, concentrate in special pe gestiunea timpului, energiei si stresului prin tehnicile mindfulness; prezenta sau concentrarea totala si relaxata “aici si acum”; comunicarea cu sine si cu altii.

Tibet

“In afara de participarea la programul de pregatire antreprenoriala si spirituala, Tibetul ofera privelisti extraordinare, cu atat mai mult cu cat gazduieste muntii cei mai inalti din lume. Tibetul este considerat un loc misterios chiar si de chinezi, insa localnicii sunt foarte primitori datorita obligatiilor religioase, dar si a numarului mic de turisti straini. Pentru persoanele care cauta sa-si depaseasca limitele, Tibetul ofera un mediu curat, perfect pentru miscare in aer liber dusa la un alt nivel. Acest program are si o latura spirituala, foarte multi oameni vin in Tibet pentru a-si curata sufletul si a se indeparta de viata moderna, fiind miscati de evlavia si dedicarea localnicilor.” afirma Marius Alexa - coordonatorul expeditiei.

Tibet-manastire

Persoanele interesate sa afle mai multe detalii despre acest bootcamp sunt invitate sa acceseze pagina oficiala – http://www.afaceri.ro – sau sa contacteze organizatorii la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Despre
Afaceri.ro este un program de conferinte, misiuni economice si tabere de instruire si care sunt derulate cu scopul de a ajuta antreprenorii si companiile romanesti sa devina mai competitivi. Acestea le ofera participantilor oportunitati de a explora piete externe, de a intelege mecanismele de patrundere pe noi piete a produselor romanesti, de a lega contacte potentiale ce se pot transforma in afaceri profitabile. Acest program are la activ reusite concrete si rezultate pe multiple planuri. Pana in acest moment au fost realizate misiuni economice in Beijing, Shanghai, Tel Aviv, Viena, Expo Milano, Chisinau, Cernauti, Balti, Oslo, Odesa, Londra, Southampton, Las Vegas, San Francisco, New York, Expo Astana Kazahstan, Moscova, Vladivostok, Hong Kong, Macao, Houston, Austin, Dallas.

Marius Alexa
0745 501 941
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Director Afaceri.ro