Decembrie 01, 2023

SummerFEST 2018 31 august - 1 septembrie 2018, Parcul Dendrariu Chișinău

SummerFEST 2018

31 august - 1 septembrie 2018, Parcul Dendrariu Chișinău

 

Au rămas zile numărate până la cel mai mare festival din Republica Moldova, "Summer FEST 2018". Acesta se va petrece timp de 2 zile, 31 august și 1 septembrie, în parcul Dendrariu din Chișinău. Așa evenimente de amploare nu pot fi trecute cu vederea.

Organizatorii promit două scene, kilowaţi grei de sunet, milioane de lumini şi ecrane gigantice. Pe parcursul celor două zile, buna dispoziţie va fi garantată de către interpreţii ce ne-au purtat faima în toată lumea.

festivalul summerfest 2018 Chisinau

Aflat în a doua ediţie, festivalul "Summer FEST", va fi de două ori mai mare decât anul precedent, înșirându-se pe 10 km pătrați. Organizatorii spun că în parc vor fi amenajate zone imense pentru picnic, arii de divertisment pentru toate vârstele, precum şi concursuri.
Va fi o zonă mare "Food cort", unde peste 3000 de persoane se vor putea aşeza concomitent. Zece zone imense pentru bar, VR zonă, Corner Teatru și cel mai important, mii de oameni care au venit doar pentru distracție.

Cele mai marcante personalități din Line Up: Tujamo, Sander Van Doorn, Mahmut Orhan, Maurice West, David Gravell, Zdob și Zdub etc.
Organizatorii au creat o pagină specială pentru oaspeții din România, cu informație despre eveniment, transport, cazare și bilete. O găsești aici: https://summerfest.md/rom

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!