Decembrie 01, 2023

Folk Fest Remember Costinești, 17-18 august 2019

Folk Fest Remember Costinești

17-18 august 2019, Teatrul de Vară din Costinești

 

Cea de a III-a ediție a festivalului de la Costinești – Folk Fest Remember Costinești – se desfășoară în zilele de 17 și 18 august 2019, la Teatrul de Vară din Costinești.

Folk Fest Remember Costinești reprezintă un proiect cultural ce are ca obiectiv principal aducerea în prezent a anilor de glorie ai Stațiunii Tineretului, locul de rezidență al celor mai îndrăgiți artiști din România. Anii ’70-’80 au construit în acest spațiu emblematic o istorie culturală pe care nu o putem uita și pe care, cu ajutorul publicului, dorim să o păstrăm vie pentru generațiile ce vor urma.

festival folk costinesti 17 august 2019 Costinesti

Folk Fest Remember Costinești vă propune așadar două zile în care vor urca pe scenă unii dintre cei mai frumoși oameni ai artei muzicale din România. Amfitrionul evenimentului este Andrei Partoș - jurnalist și excepțional om de radio, personalitate emblematică a Costineștiului de altădată.

Programul Folk Fest Remember

Sâmbătă, 17 august 2019

- Mircea Vintilă
- Ducu Bertzi & Friends
- Vasile Șeicaru
- Adi Beznă
- Alina Manole
- Trupa Spam
- After Party: Folk & Rock Company

Duminică, 18 august 2019

- Semnal M
- Mircea Baniciu
- Ada Milea
- Ilie Stepan & Horea Crișovan
- Țapinarii
- After Party: Folk Frate!

 

Folk Fest Remember Costinești este un proiect susținut de Primăria Comunei Costinești în colaborare cu Asociația Creative Life și Doors Club Constanța/ White Horse Costinești.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!