Decembrie 04, 2023

Concurs Internațional de Arte Plastice "Ionel Perlea", 15 iunie – 20 iulie 2020

Concurs Internațional de Arte Plastice "Ionel Perlea"

15 iunie – 20 iulie 2020

 

Asociatia Pro Valores, în parteneriat cu Centrul Cultural UNESCO “Ionel Perlea” organizează prima ediție a Concursului Internațional de Arte plastice care poartă numele marelui muzician Ionel Perlea, un artist cu o carieră cu o carieră excepțională, de la a cărui naștere se implinesc 120 de ani, iar de la trecerea sa în eternitate marcăm în 2020, 50 de ani.

Competiția cu premii de peste 10000 lei se adresează tuturor tinerilor talentați, iubitori ai reprezentării imaginilor artistice, iubitori ai culorilor, formelor și libertății absolute reprezentată de imaginație.

Concursul se va desfășura on-line și este dedicată tinerilor artiști plastici cu vârste de maxim 25 de ani.

Fotografiile lucrărilor și documentele necesare încrierii vor putea fi trimise în perioada 15 iunie – 20 iulie 2020, pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Concursul de arte plastice Ionel Perlea 2020

Lucrările premiate în urma jurizarii realizate de: Artistul vizual Petru Lucaci, profesor la Universitatea Națională de Arte București și Președinte al Uniunii Artiștilor Plastici, artistul vizual și profesorul Valeriu Mladin și jurnalistul Sebastian Crăciun, realizator Radio România Cultural, vor fi aduse în atenția publicului cu ocazia Festivalului Ionel Perlea, care se va desfășura între 29 iulie și 1 august 2020, la Slobozia.

Lucrările premiate vor face obiectul expoziției permanente care va fi organizată în Casa memorială Ionel Perlea, un adevărat muzeu păstrător al memoriei marelui muzician.

Premiile, oferite cu spijinul Consiliului Județean Ialomița, depășesc suma de 10000 lei.

Regulamentul complet precum si amănunte despre conditiile de participare la aceasta competiție găsiți pe: https://www.asociatiaprovalores.ro/concursul-ionel-perlea-…/

Co-organizatori: Asociaţia “Pro Valores”, Ovalsart SRL și Centrul Cultural UNESCO “Ionel Perlea”.

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio Trinitas, Observator Cultural, JurnalMM.ro, Agentia de carte.ro, Romania Pozitiva.ro, Bucuresteni.ro, Roportal

Sebastian CRACIUN

Presedinte al Asociaţiei Cultural Sportive Pro Valores
http://asociatiaprovalores.ro
Tel. 0743123631

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!