Featured

Brașov Folk Festival, 25-27 august, Bastionul Țesătorilor din Brașov

Brașov Folk Festival

25-27 august, Bastionul Țesătorilor din Brașov

 

Ajuns la cea de-a treia ediție, Brașov Folk Festival va avea loc anul acesta în perioada 25-27 august, la Bastionul Țesătorilor din Brașov.
După primele două ediții Brașov Folk Festival, desfășurate în 2021 și 2022 și care s-au bucurat de un real succes atât în rândul publicului cât și în rândul artiștilor, dorim să organizăm a treia ediția a primului festival de muzică folk din Brașov.

De această dată, evenimentul va fi structurat pe 3 zile, în același loc cu o bogată semnificație istorică - Bastionul Țesătorilor, și va include inclusiv recitaluri cu tinere talente din orașul de la poalele Tâmpei.

Față de edițiile precedente, anul acesta fiecare zi va fi deschisă de câte un artist local. Cei trei artiști locali vor fi selectați printr-un concurs, așa că tinerele talente sunt invitate să trimită, în perioada 1-17 iulie, o scurtă prezentare și un link către o filmare video pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Câștigătorii vor fi anunțați pe 1 august.

Festivalul Brasov Folk Fest august 2023

Printre artiștii care vor concerta la această ediție a festivalului se numără: Mircea Vintilă, Emeric Imre, Dinu Olărașu, Claudia Șerdan, Laurențiu Cazan, Adrian Bezna, Titus Constantin, Adrian Sărmășan, și alții.

Ca și la prima ediție, vor fi premiate 3 personalități importante din peisajul cultural autohton, ce au susținut și promovat fenomenul muzical din România.

Evenimentul este organizat de Asociația Promusic Events, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov și în parteneriat cu Muzeul Județean de Istorie Brașov.

Biletele și abonamentele, în număr limitat, se pot achiziționa online prin rețeaua AmBilet.ro: https://www.ambilet.ro/tc-events/brasovfolkfestival2023/

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!