Ianuarie 24, 2020

Evenimente nationale

ONLINED – Şcoală de Marketing Digital

ONLINED – Şcoală de Marketing Digital

ONLINED revine anul acesta cu o nouă ediţie, într-un format nou : Scoală de Marketing Digital. Proiectul se adresează studenţilor pasionaţi de mediul online din toată ţara şi se desfăşoară în Bucureşti în perioada 27 aprilie – 11 mai. Cei 20 de studenţi selectaţi vor participa pe parcursul celor două săptămâni la traininguri şi workshopuri predate de specialişti în domeniu, ce vor aborda teme orientate spre Inbound Marketing.

ONLINED este o şcoală gratuită de marketing digital, dedicată studenţilor pasionaţi de online şi marketing din toată ţara. Proiectul va avea anul acesta speakeri ca: Iulian Padurariu, Chinezu, Andrei Georgescu, ce vor aborda teme precum: Marketing Strategic, Gamification, PR în Online, Social Media, E-mail Marketing, Content Marketing, SEO, Storytelling, Online Research Tools.

onlined

Proiectul însumează trei etape: şcoala, perioada de mentoring şi internshipuri şi comunitatea. În prima parte, pe parcursul celor două săptămâni, cei douăzeci de studenţi selectaţi în urma interviurilor vor participa împreună la traininguri si workshopuri şi vor aplica cele învăţate prin rezolvarea unui brief pentru companiile partenere.

Pentru ca procesul de învăţare să nu se limiteze doar la cele două săptămâni, cea de-a doua etapă presupune o perioadă de şase luni de mentoring şi internshipuri. În cadrul acestui proces, participanţii vor avea ocazia să intre într-o relaţie de mentorat cu speakerii ce acceptă să rămână în proiect, iar cei mai buni vor fi selectaţi pentru internshipuri în companiile partenere.

Elementul de continuitate este prezent şi în cea de-a treia etapă ce presupune intrarea în comunitatea ONLINED. Aceasta a fost formată în ediţia anterioară şi este bazată pe sharing de informaţii şi discuţii despre ultimele noutăţi din domeniu alături de foştii participanţi, mentorii, partenerii si membrii echipei proiectului.

ONLINED este un proiect organizat de comunitatea Leadership Development, care aparţine organizaţiei Voluntari pentru Idei si Proiecte.

Despre VIP Romania

Voluntari pentru Idei si Proiecte este o organizaţie non-gurvernamentală formată din studenţi, înfiinţată în anul 1998 în cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti. În cadrul celor patru comunităţi: Leadership Development, International Affaires, Business Club şi Econosofia, membrii organizeaza proiecte pentru studenţi, exersându-şi astfel abilităţile şi pregătindu-se pentru cariere din diferite domenii : marketing, Public Relations, Human Resources, Finante, Fundraising, Online.

Persoana de contact :
Lavinia Maria Mehedinţu
Telefon : +40725661078, E-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Romanian Thrash Metal Fest 12 octombrie Club Fabrica

Romanian Thrash Metal Fest

12 octombrie Club Fabrica

Detalii finale Romanian Thrash Metal Fest :

Romanian Thrash Metal Fest – the 2nd Edition, ce va avea loc in Club Fabrica din Bucuresti – str. 11 Iunie nr. 50, se va desfasura conform urmatorului program:

15:00 – Doors open – tRock starts

16:00 – 16:25 Crossbone – RO -  ( Lansare EP de debut “Skate Mosh Destroy”)

16:40 – 17:10 Axecutor – BG -  ( feat. Pascal Kremator de la trupa germana de thrash metal Obsessor )

17:25 – 18:00 Thrashless - EST

18:15 – 18:50 Decease - RO

19:05 – 19:40 Terrorhammer – RS - (prezentand pentru prima oara live piese ce vor aparea pe viitorul produs)

19:55 – 20:35 Bio-Cancer - GR

20:50 – 21:30 Sofisticator – IT -  ( feat. Alessio Medici de la trupa italiana de thrash metal Violentor )

21:45 – 22:30 Nocturnal – GER -  ( prezentand pentru prima oara live o piesa ce va aparea pe viitorul album )

22:50 – 23:50 Azarath - POL

00:20 – 1:50 Artillery - DK ( cu un recital bazat in mare parte pe albumul istoric “By Inheritance” – 1990 )

Closing act:

2:05 – 2:30 Berserkers – RO

fabrica-bucuresti

Pretul unui bilet in acest moment, dar valabil si la intrare este de 80 lei.
Cei care achizitioneaza bilet la Meet & Greet (vineri, 11 octombrie, Private Hell) vor primi o bere din partea barului.

Harta locatiei si a facilitatilor oferite de Romanian Thrash Metal Club si Club Fabrica special pentru  Romanian Thrash Metal Fest.

De asemenea, la parterul cladirii, pentru cei interesati, locatia dispune de un restaurant de calitate si cu preturi excelente, terasa si locuri de joaca pentru copii (indoor si outdoor).

Targul de produse si estetica asociate miscarilor rock si metal -  tRock, se va desfasura in acest an in incinta festivalului, conform hartii atasate, fiind accesibil doar in baza unui bilet valid de intrare la festival. Merchandise-ul trupelor va fi distribuit expozantilor  tRock, acestia fiind:

Beauty of Pain

Bestial Rec. – Titus

Barbarossa

Rock-Broderii

RTMC

Cu o zi inainte de eveniment, mai exact vineri, 11 octombrie, in incinta Private Hell din Calea Grivitei nr. 91, va avea loc o sesiune de Meet & Greet cu trupele Azarath, Sofisticator, Bio-Cancer si Thrashless, incheiata cu petrecerea traditional a RTMC – Thrash it Black!

Program:
21:00-23:00 Meet & Greet
23:00-05:00 Thrash It Black

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

Poate vă interesează