Evenimente Palas Iasi oferite de Iasi 365

Targ de pietre pretioase si semipretioase Expomineralia 2 - 11 februarie 2018, Atrium Palas Mall

Targ de pietre pretioase si semipretioase Expomineralia

2 - 11 februarie 2018, Atrium Palas Mall

 

Pasionații de accesorii sunt invitați începând de vineri 2 februarie la Palas, pentru a descoperi propunerile primei ediții din acest an a târgului Expomineralia. Vor fi surprinși cu o o selecție de bijuterii din ametist.

În perioadă 2-11 februarie 2018 se va desfășura târgul de pietre preţioase şi semipreţioase Expomineralia. Toți cei care iubesc podoabele sunt invitați să admire și să cumpere bijuterii felurite, strălucitoare și în modele dichisite. Acestă ediție va avea în centrul atenției ametistul, considerat cristalul spiritualității, cu rol protector.

expominerlia palas 2018

Vizitatorii vor descoperi o colecție de roci, geode, flori de mină și bijuterii din piatra în nuanțe violet. În plus, vor fi prezentate și sugestii de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților. În funcție de preferinţele lor, clienţii îşi vor putea îmbogăţi colecţiile cu accesorii și decoraţiuni realizate din peste 180 de tipuri de pietre prețioase, cristale, perle sau lemn, care provin din peste 50 de ţări ale lumii.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!