Concurs de dans - Palas Dance Cup 18 februarie 2018, Palas Mall

Concurs de dans - Palas Dance Cup

18 februarie 2018, Palas Mall, ora 11:00

 

Palas Mall va invita duminica, 18 februarie 2018, de la ora 11:00 la Palas Dance Cup, un eveniment dedicat dansului si dragostei pentru miscare.

Trofeul Palas Dance Cup 2018 se acordă făcând media tuturor notelor și se va oferi ținând cont de numărul concursurilor câștigate de școală /clubul /grădinița participant.

Secțiuni de dans :  dans sportiv, dans popular, dans de caracter ( țigănesc, grecesc, spaniol, rusesc, chinezesc, indian, irlandez, unguresc, etc.), dans tematic, fantezie coregrafica, majorete, dans clasic, dans contemporan, rock and roll, gimnastica ritmică, gimnastica aerobica, street dance, zumba.

palas-dance-cup februarie 2018

Muzică pentru fiecare moment coregrafic se trimite în format MP3 la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 15 februarie 2018. Pentru orice eventualitate coregrafii trebuie sa aibă un CD sau un stick USB cu melodia/melodiile sale.

Nu sunt permise figuri cu risc de accidentare. Organizatorul nu răspunde din punct de vedere juridic de eventualele accidentări survenite pe timpul competiției . Este interzisă participarea unei formații la aceeași secțiune cu două sau mai multe reprezentații. Este permisă doar participarea la mai multe Secțiuni

Criterii de arbitraj: ritmică , muzicalitate, expresivitate, impresie artistica, aliniament, sincronizare, coregrafie, tematica, costume, tehnica.

Taxa de participare : 35 lei.
Contact : Radu Bujanita, tel : 0744-121.235; 0744-457.353. E-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.