Evenimente Palas Iasi oferite de Iasi 365

Expoziție de Reptile Vii, Atrium Palas Mall

Expoziție de Reptile vii

30 ianuarie - 8 februarie 2023, Atrium Palas Mall

 

Șerpi de dimensiuni mari, şopârle, cameleoni, dar și exemplare de broaște ţestoase te așteaptă la Palas Mall Iași, începând de luni, 30 IANUARIE, până pe 8 FEBRUARIE, în intervalul orar 10.00 – 22.00.
Intrarea este 10 RON, biletele se pot achiziționa de la CENTRUL INFO - intrare PALAT, iar în cadrul expoziției de reptile, curioșii vor putea afla mai multe detalii despre cele 32 de animale, din 26 de specii, care provin dintr-o diversitate de medii de pe întreg Pământul.

Colecția de reptile îi aparține lui Alex Fota, cel mai cunoscut terarist din România, al cărui hobby a început cu mai bine de 15 ani în urmă.
Toate speciile prezente în expoziție sunt spectaculoase şi atrag privirile prin colorit sau dimensiuni.

expozitie de reptile vii Palas Mall ianuarie 2023

Şerpii mari, cum ar fi boa constrictor, pitoni reticulaţi şi pitonii regali, sunt foarte atractivi, iar cameleonii, şopârlele şi celelalte specii de şerpi impresionează prin colorit, comportament şi modul în care sunt prezentate.
Reptilele sunt expuse în terarii speciale, care imită habitatele naturale unde acestea trăiesc, iar dieta lor este una personalizată.
Astfel, pentru ca fiecare animal să beneficieze de cele mai bune condiții, echipa care se ocupă de îngrijirea lor a studiat în detaliu fiecare reptilă.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!