Evenimente Palas Iasi oferite de Iasi 365

Atelierul de Primăvară, 25 Februarie – 7 martie 2023, Atrium Palas Mall

Atelierul de Primăvară

25 Februarie – 7 martie 2023, Atrium Palas Mall

 

Anul acesta avem ediție aniversară, 10 ani la Palas, 20 de ediții Atelierul Artistului.
Cu multă bucurie și recunoștință, vă suntem din nou alături. Primăvara este renaștere, înoire, schimbare, regenerare, transformare. Odată cu natura, simțim nevoia de a ne bucura de căldura soarelui, de a inflori și de a dărui. Dăruiește celor dragi un simbol al renașterii și al aprecierii, de care te-ai bucura si tu.

Pentru prietene, mame, surori, iubite, colege sau pentru toate femeile pe care le prețuiești, cumpără local produse create din pasiune, în Iași, lucrate manual în ateliere de artiști sau designeri, unice sau în serii mici.
Atelierul Artistului, cu susținerea Palas mall, oferă de 10 ani conjunctura în care creatori din Iași își expun, promovează și vând produsele către publicul larg.

Atelierul de primavara februarie atrium palas mall

Participă: Alina Avram, Olivia Alexandriuc, Iuliana Asoltanei, Irina Secrieriu, Georgeta Astefanei , Denisa Puscasu si Marcel Puscasu (Push Design), Otilia Iutis, Iris Dranceanu, Ilinca Rotaru, Alexandra Petcu (Flair Scent)

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!