Septembrie 26, 2023

Evenimente Palas Iasi oferite de Iasi 365

Târgul de Cariere 2023, 7 - 8 aprilie 2023, Palas Iași

Târgul de Cariere 2023

7 - 8 aprilie 2023, Atrium Palas Mall

 

Târgul de Cariere se întoarce la Iași! 7000 de candidați sunt așteptați la cel mai mare eveniment de recrutare din Moldova

O nouă ediție Târgul de Cariere va avea loc la Iași, în 7 și 8 aprilie, între 10:00 și 18:00, la Palas Mall. Până în acest moment, la eveniment și-au confirmat prezența 40 de companii, care oferă peste 2000 de locuri de muncă atât în țară, cât și în străinătate. De asemenea, în baza experienței din edițiile precedente, sunt așteptați 7000 de candidați.

Angajatorii momentului sunt în căutare de talente și abia așteaptă să îți prezinte povestea companiei lor, ofertele de angajare sau oportunitățile pe care ți le pun la dispoziție, pentru a te convinge să li te alături. Printre pozițiile deschise în cadrul companiilor participante se numără: specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri, programatori, mecanici, operatori back office, team leaderi, agenți de vânzări, testeri, operatori de producție, lucrători comerciali, studenți pentru diverse internshipuri.

La eveniment, vor participa companii din diverse domenii de activitate, care vin cu oferte variate. Printre acestea se numără și Michelin, companie ce își mărește echipa după fiecare ediție, oferind celor proaspăt angajați și posibilități de relocare. Totodată, dacă ești interesat de o carieră în domeniul auto & automotive, poți afla mai multe trecând pe la standurile Vitesco Technologies, Continental Iași sau Preh România. Numeroase noi poziții sunt deschise și în domeniul producție și tehnică, în cadrul unor companii precum Grenzebach, Mennekes sau Industries Yield. Pregătiți pentru interacțiunile față în față sunt și reprezentanții Modular Services sau HCLTech, care își doresc să descopere și să recruteze noi talente în domeniul IT. Mai mult decât atât, și domeniul servicii & BPO este bine reprezentat la Târgul de Cariere prin intermediul unor companii precum Capgemini sau GoDaddy. De la Târgul de Cariere nu vor lipsi nici Kaufland, Elflein Transport, Arcadis, IPSO Agricultură sau JKS România, care vin cu numeroase oportunități profesionale și ultimele noutăți din domeniul de activitate.

Targul de cariere Iasi Palas Mall 2023

„Târgul de Cariere pune și primăvara aceasta piața muncii în mișcare, oferind companiilor variante multiple de employer branding, iar celor aflați în căutarea unui loc de muncă numeroase oportunități profesionale. La Târgul de Cariere, noi mereu venim cu oportunități, iar participanții aleg cum le transformă”, a declarat Maria Petruța, PR Manager la Târgul de Cariere.

De ce să participi la Târgul de Cariere? este o întrebare cu multiple variante de răspuns. În primul rând, ai oportunitatea să interacționezi cu angajatorii momentului din diverse domenii de activitate, să iei pulsul pieței muncii și să afli tot ce e nou în sfera profesională. De asemenea, ai șansa să îți găsești jobul potrivit sau să obții un internship. Totodată, poți afla direct de la angajatori mai multe despre ce presupune procesul de recrutare, cum să te pregătești pentru interviul de angajare sau cum ar trebui să arate CV-ul tău pentru a fi cu un pas în fața altor candidați. Mai mult decât atât, afli ce beneficii oferă diverse companii viitorilor angajați și testezi în cadrul evenimentului produsele companiilor participante.

Târgul de Cariere nu vine la Iași doar cu joburi, ci și cu premii! Pentru a le câștiga, participanții trebuie să descarce aplicația BestJobs, să își pregătească CV-ul, să vină la eveniment și să extragă lozurile norocoase care constau în produse marca Logitech G și multe alte premii surpriză.

Întâlnirile față în față cu recrutorii vor fi completate de livestream-ul din studioul mobil aflat la fața locului, care va aduce în prim-plan detalii despre locurile de muncă disponibile și interviuri cu reprezentanții companiilor pe diverse teme. Acesta va fi difuzat pe canalele de Facebook, LinkedIn, YouTube ale evenimentului și pe targuldecariere.ro, în 7 aprilie, începând cu ora 11:00. Chiar dacă primul pas spre angajare e față în față, poți aplica și online la joburile existente, cu ajutorul unui cont creat înainte, în timpul, dar și după eveniment, pe platforma https://www.targuldecariere.ro/iasi.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

0
Shares