Evenimente Palas Iasi oferite de Iasi 365

Târgul de Carte LIBREX - "Primăvara cărților la lași", 10 - 14 mai 2023

Târgul de Carte LIBREX - "Primăvara cărților la lași"

10 - 14 mai 2023, Atrium Palas Mall

 

Cea de-a 28-a ediție a Târgului de Carte LIBREX - "Primăvara cărților la lași" - se va desfășura în perioada 10 - 14 mai 2023 în Palas Mall Iași, Atrium, sub mottoul "CuvinteIe care ne conectează și ne transformă".
Evenimentul este organizat de S.C. SEDCOM LIBRIS S.A. și Organizația patronală AGORA a Societăților pentru Difuzarea Tipăriturilor și a altor Bunuri Culturale din România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași.

La eveniment vor fi prezente cele mai importante edituri din România care vor atrage atenția publicului prin lansarea ultimelor apariții editoriale, prezentări de carteț întâlniri cu autorii, sesiuni de autografe etc,
Cititorii vor avea ocazia să cumpere cărți, unele la prețuri promoționale, dintr-o diversitate de domenii de specialitate, precum: beletristică, artă, știință, IT, medicină, comunicare, psihologie. dezvoltare personală, religie, istorie, drept, economie, cărți pentru copii, enciclopedii etc.

Targul de Carte Librex mai 2023

Agenda include și trei conferințe susținute de personalități marcante ale mediului academic și cultural:
- Constantin NECULA, Frumusețea Lecturii, Lectura Frumuseții (vineri, 12 mai 2023. ora 19)
- Alexandru N. STERMIN, Un biolog prin junglă, în căutarea „umanismului" (sâmbătă, 13 mai 2023, ora 18)
- Tatiana NICULESCU, Literatură și istorie (duminică, 14 mai 2023, ora 15)

Targul de carte Librex 2023 Iasi

Recitaluri ale unor cunoscuți poeți din peste 20 de țări, prezenți la Iași în această perioadă în cadrul Festivalului Internațional "Poezia Ia Iași", vor completa agenda Târgului de Carte Librex, din care nu vor lipsi nici tornbola cu premii, secvențele artistice susținute de studenți ai Universității Naționale de Arte „George Enescu" din lași și multe alte momente culturale pregătite de organizatori.
Cele mai valoroase creații literare vor fi premiate, conform tradiției Târgului de Carte, În cadrul Festivității de decernare a premiilor Librex din data de 13 mai, ora 1.3m.

Targul de Carte Librex mai 2023 1

Deschiderea oficială va avea loc miercuri, 10 mai, ora 11.00.

Accesul publicului la Târgul de Carte va fi, desigur, gratuit, zilnic, între orele 10.00 și 22.00.

Standurile pline de carti de la Targul de Carte Librex din Palas Iasi

Mai multe informații puteți găsi pe site-ul www.targuldecartelibrex.ro și pagina de facebook a evenimentului https://www.facebook.corn/Targul.Librex.Iasi)

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!