Evenimente Palas Iasi oferite de Iasi 365

Expoziție de reptile și tarantule vii, 2-11 februarie 2024

Expoziție de reptile și tarantule vii

2-11 Februarie 2024, Palas Mall

În perioada 02-11 Februarie 2024, între orele 10:00-22:00, Palas Mall vă invită să vizitați expoziția de reptile și tarantule vii, alături de The Taranterra Project.
Pe lângă vedeta expoziției, tarantula din specia Xenesthis Immanis, care e cel mai mare exemplar expus, 25 centimetri lungime, veți avea ocazia să vedeți și alte 49 de specii de tarantule și 30 de exemplare de reptile vii. În plus, veți afla informații cât mai interesante despre habitatele, longevitatea, comportamentele și adaptările lor, precum și cum să le îngrijiți ca eventuale animale de companie.

Expoziție de reptile și tarantule vii în Palas Mall - februarie 2024

BILETELE le puteți achiziționa, începând cu 1 FEBRUARIE de la Centru Info (intrare Palat) sau, începând cu 29 IANUARIE, de pe IABILET.RO.

Expozitia de taratule si reptile februarie 2024 Palas Iasi

IMPORTANT: Biletele NU POT fi achiziționate direct din corturile expoziției!

Prețul biletului pentru expozitie este de 15 RON.

Expoziție de reptile și tarantule vii în Palas Mall - februarie 2024

 

Programul expoziției este de luni pana duminica intre orele 10:00 si 22:00.

Expoziție de reptile și tarantule vii în Palas Mall - februarie 2024

Un bilet poate fi folosit pentru o singură intrare, în oricare din zilele expoziției, indiferent de data achiziționării acestuia. Ultimul acces în expoziție se face cu minimum o jumătate de oră înainte de închiderea programului.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!