iasi 365 2018 logo 4

 

banner rezultate loto iasi365

Evenimente Palas Mall

Târg de Cariere

9-10 martie 2018 Palas Mall

E ușor de găsit un job, dar mai greu e să identifici cea mai bună oportunitate pentru tine. Și să ajungi la ea. Aici intervenim noi.
Revenim la Iași cu Târgul de Cariere, evenimentul care va reuni 60 de companii și organizații puternice, în căutare de noi angajați.

Targ de cariere Martie 2018 Palas-Mall

Pe 9-10 martie te așteaptă companii și joburi, internshipuri, stagii de practică și voluntariat în diverse domenii.

Notează-ți de acum în agendă: Târgul de Cariere  Iași (9-10 martie), la Palas Mall.
Intrarea este liberă.

Concurs de dans - Palas Dance Cup

18 februarie 2018, Palas Mall, ora 11:00

 

Palas Mall va invita duminica, 18 februarie 2018, de la ora 11:00 la Palas Dance Cup, un eveniment dedicat dansului si dragostei pentru miscare.

Trofeul Palas Dance Cup 2018 se acordă făcând media tuturor notelor și se va oferi ținând cont de numărul concursurilor câștigate de școală /clubul /grădinița participant.

Secțiuni de dans :  dans sportiv, dans popular, dans de caracter ( țigănesc, grecesc, spaniol, rusesc, chinezesc, indian, irlandez, unguresc, etc.), dans tematic, fantezie coregrafica, majorete, dans clasic, dans contemporan, rock and roll, gimnastica ritmică, gimnastica aerobica, street dance, zumba.

palas-dance-cup februarie 2018

Muzică pentru fiecare moment coregrafic se trimite în format MP3 la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 15 februarie 2018. Pentru orice eventualitate coregrafii trebuie sa aibă un CD sau un stick USB cu melodia/melodiile sale.

Nu sunt permise figuri cu risc de accidentare. Organizatorul nu răspunde din punct de vedere juridic de eventualele accidentări survenite pe timpul competiției . Este interzisă participarea unei formații la aceeași secțiune cu două sau mai multe reprezentații. Este permisă doar participarea la mai multe Secțiuni

Criterii de arbitraj: ritmică , muzicalitate, expresivitate, impresie artistica, aliniament, sincronizare, coregrafie, tematica, costume, tehnica.

Taxa de participare : 35 lei.
Contact : Radu Bujanita, tel : 0744-121.235; 0744-457.353. E-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Programul Cinematografelor din Iasi