Loading...

iasi 365 2018 logo 4

 

banner rezultate loto iasi365

Evenimente Palas Mall

Targ de pietre pretioase si semipretioase Expomineralia

2 - 11 februarie 2018, Atrium Palas Mall

 

Pasionații de accesorii sunt invitați începând de vineri 2 februarie la Palas, pentru a descoperi propunerile primei ediții din acest an a târgului Expomineralia. Vor fi surprinși cu o o selecție de bijuterii din ametist.

În perioadă 2-11 februarie 2018 se va desfășura târgul de pietre preţioase şi semipreţioase Expomineralia. Toți cei care iubesc podoabele sunt invitați să admire și să cumpere bijuterii felurite, strălucitoare și în modele dichisite. Acestă ediție va avea în centrul atenției ametistul, considerat cristalul spiritualității, cu rol protector.

expominerlia palas 2018

Vizitatorii vor descoperi o colecție de roci, geode, flori de mină și bijuterii din piatra în nuanțe violet. În plus, vor fi prezentate și sugestii de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților. În funcție de preferinţele lor, clienţii îşi vor putea îmbogăţi colecţiile cu accesorii și decoraţiuni realizate din peste 180 de tipuri de pietre prețioase, cristale, perle sau lemn, care provin din peste 50 de ţări ale lumii.

Târg de Artă și Antichități

26 – 28 ianuarie 2018 Atrium Palas Mall

 

În acest sfârșit de săptămână, clienții ansamblului Palas sunt invitați să descopere universul obiectelor cu patina timpului. O nouă ediție a Târgului de Artă și Antichități îi așteaptă să descopere piese cu dichis.

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 26 – 28 ianuarie 2018, parterul Atriumului Palas Mall va fi învăluit în parfumul nostalgic al Târgului de Artă și Antichități. Prima ediție din acest an a evenimentului așteptat de colecționari va dezvălui publicului o selecție impresionantă de obiecte ancorate în trecut, reprezentative pentru culturi și perioade diferite.

 Targ-de-Arta-si-Antichitati-Palas-Mall ianuarie 2018

Zeci de expozanți din toate colțurile țării își vor prezenta cele mai de preț piese, spre încântarea celor care apreciază frumosul și unicitatea articolelor peste care trecerea anilor și-a pus amprenta.

Bijuterii felurite, ceasuri de colecție (de masă, de perete, de buzunar etc.), porțelanuri, argintărie, viniluri, numismatică, filatelie, piese de mic mobilier, tablouri, accesorii, decorațiuni și multe alte obiecte ale căror povești așteaptă să fie istorisite pot fi admirate și achiziționate la standurile colecționarilor.

Alte concerte in Iasi

Programul Cinematografelor din Iasi