Evenimente Palas Iasi oferite de Iasi 365

Evenimente Palas Mall

Târgul de Cariere, 13 - 14 octombrie 2023

Târgul de Cariere

13 - 14 octombrie 2023, Palas Mall

 

Târgul de Cariere, cel mai mare eveniment de recrutare și employer branding din regiunea Moldovei, revine la Iași și aduce zeci de angajatori din numeroase domenii de activitate, precum: inginerie, producție, automotive, retail & FMCG, logistică & transport, IT, comerț, marketing, comunicare, servicii & BPO, resurse umane, cercetare, financiar, construcții & imobiliare. Astfel, cei aflați în căutarea unui loc de muncă au oportunitatea de a alege jobul potrivit dintr-o mare varietate de industrii. Evenimentul se derulează în 13 și 14 octombrie, între 10:00 și 18:00, la Palas Mall, și sunt așteptați 7000 de candidați.

Până în acest moment, la Târgul de Cariere | Iași au confirmat prezența aproximativ 40 de companii. Angajatorii care vor lua parte la eveniment sunt în căutare de noi talente și abia așteaptă să îți prezinte povestea companiei lor, ofertele de angajare sau oportunitățile profesionale pe care ți le pun la dispoziție, pentru a te convinge să li te alături.

Printre zecile de companii care vor fi prezente la Târgul de Cariere se numără: Michelin, Modular Services, Capgemini, Elflein Transport, Genpact, Mennekes, Vitesco Technologies, Conduent, Lear Corporation, Azomureș, ASAM, EXL Service, E.ON Delgaz, Expleo Group, VEO, Aerostar, Marquardt, Arcadis sau Work in Denmark. Companiile prezente oferă candidaților peste 2000 de locuri de muncă, iar printre rolurile disponibile se află: specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri, programatori, mecanici, operatori back office, team leaderi, agenți de vânzări, testeri, operatori de producție, lucrători comerciali, studenți pentru diverse internshipuri.

Chiar dacă în era digitală este foarte simplu să aplici online pentru un anumit job, interacțiunile față în față cu angajatorii sunt esențiale și te pot ajuta să obții mai ușor un loc de muncă. În același timp, evenimentele de recrutare organizate fizic oferă companiilor oportunitatea de a câștiga mai multă notorietate pe piața muncii, prin expunerea brandului de angajator, dar și de a recruta mai eficient persoane potrivite pentru rolurile disponibile.

Așadar, dacă ești pregătit să îți duci cariera la nivelul următor sau să descoperi noi talente, trebuie să ni te alături, a declarat Maria Petruța, PR Manager la Târgul de Cariere.

Targul de cariere 13 octombrie 2023 Palas Mall Iasi

Târgul de Cariere nu vine la Iași doar cu joburi, ci și cu premii! Pentru a le câștiga, participanții trebuie să descarce aplicația BestJobs, să își pregătească CV-ul, să vină la eveniment și să extragă lozurile norocoase care constau în produse marca Logitech G și multe alte premii surpriză.

De-a lungul timpului, Târgul de Cariere a oferit participanților oportunitatea de a obține jobul mult visat, de a primi sfaturi utile în carieră de la profesioniști din diverse domenii, de a găsi un loc de muncă potrivit sau de a se reinventa. Pe lângă faptul că ai posibilitatea să interacționezi direct cu angajatorii momentului, să te remarci în fața lor și să le împărtășești ideile tale, primești instant răspunsurile pe care le cauți, aplici pe loc la joburile de interes sau afli mai multe despre procesul de recrutare, cultura organizațională și valorile companiilor prezente.

Chiar dacă primul pas spre angajare e față în față, poți aplica și online la joburile existente, cu ajutorul unui cont creat înainte, în timpul, dar și după eveniment, pe platforma targuldecariere.ro/iasi.

Festivalul Folcloric „Trandafir de la Moldova”, 6-8 octombrie 2023

Festivalul Folcloric „Trandafir de la Moldova”

6-8 octombrie 2023, Amfiteatrul Palas

 

In perioada 6-8 octombrie 2023, Consiliul Județean Iaşi prin Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Iaşi, organizează cea de a LIV-a ediţie a Festivalului folcloric internaţional „Tradafir de la Moldova”.

Colaj imagini Festivalul Trandafir de la Moldova octombrie 2023

La eveniment vor participa ansambluri de dansuri, grupuri vocale, fanfare şi tarafuri din judeţele Iaşi, Bacău, Bistriţa Năsăud, Botoşani, Brăila, Olt, Vaslui, Vrancea, Suceava, dar şi din Republica Moldova şi Ucraina.

Spectacolele se vor desfăşura vineri, sâmbătă şi duminică începând cu ora 14.00 în Amfiteatrul Palas Iaşi.

Festivalul Trandafir de la Moldova octombrie 2023 1

Festivalul Trandafir de la Moldova octombrie 2023 2

Festivalul Trandafir de la Moldova octombrie 2023 3

Festivalul Trandafir de la Moldova octombrie 2023 4

Sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 12:00 sunteți așteptați la Parada portului popular care se va desfășura pe traseul Piața „Mihai Eminescu” - Piața Unirii - Bulevardul „Ștefan cel Mare și Sfânt” - Palatul Culturii.

 

Festivalul Trandafir de la Moldova octombrie 2023

Intrarea este liberă.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!