Evenimente Palas Iasi oferite de Iasi 365

Featured

Târgul "Iașul în Bucate", 6-7 iulie 2024, Grădina Palas

Târgul "Iașul în Bucate"

6-7 iulie 2024, Grădina Palas (Zona Patinoar)

 

În zilele de 06 și 07 iulie, vă invităm la Iașul în Bucate în Grădina Palas (Zona Patinoar).
Iașul în bucate tradiționale, ecologice, montane și artizanale. Prin organizarea acestui târg, ne propunem să contribuim la promovarea și încurajarea consumului de produse alimentare, realizate după rețete tradiționale, populare în zona de nord-est a țării. În același timp, se urmărește stimularea spiritului antreprenorial precum și crearea de noi canele de vânzare, pentru valorificarea producțiilor agroalimentare obținute în fermele de mărime medie și mică din regiune.

targul Iasul in bucate in Gradina Palas iulie 2024

Totodată, prin intermediul acestui eveniment, organizatorii urmăresc să promoveze o alimentație sănătoasă în rândul ieșenilor precum și dezvoltarea culturii pentru produsele culinare tradiționale.

Organizatori: Palas Mall si Asociația Producătorilor Locali Produs în Iași

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!