Cum scapam de grasimea de pe abdomenul inferior

Cum scăpăm de grăsimea de pe abdomenul inferior

Iata cateva exercitii care va vor ajuta cu siguranta sa scapati de grasimea de pe abdomenul inferior:

Ridicarea genunchilor la piept in timp ce va tineti cu mainile de o bara

Acest exercitiu il puteti face in orice sala de fitness caci acolo cu siguranta o sa gasiti o bara care sa va ajute sa faceti exercitiul acesta. Daca doriti sa il faceti acasa cred ca puteti folosi cu succes bara pentru batut covoarele. Tehnica exercitiului: va prindeti de bara cu palmele , distanta dintre acestea fiind cam la nivelul umerilor. Picioarele se tin drepte si apropiate. In timp ce toata greutatea corpului este sustinuta de brate, se ridica picioarele indoite in fata. Genunchii se indoiesc pana la nivelul abdomenului, intr-un unghi de 90 de grade. Se sta asa 2 secunde. Miscarea trebuie sa fie efectuata incet. Se lasa apoi usor picioarele jos. Se repeta exercitiul.

abs-exercises-hanging-leg-raises

Ridicarea picioarele stand pe o banca dreapta

Pentru acest exercitiu se foloseste o banca dreapta (nu inclinata) pe care o sa va asezati cu spatele lipit de ea. Capul va trebui asezat la capatul bancii, palmele vor fi tinute apropiate de cap iar cu degetele va trebui sa va tineti de marginea bancii. Coatele vor fi indoite, dar nu lipite de urechi, ci departate. Corpul trebuie sa fie paralel cu solul. Picioarele trebuie sa fie cat mai intinse, talpile lipite, iar genunchii nu trebuie sa fie indoiti. Atentie: picioarele nu stau pe banca in niciun moment, decat posteriorul. Picioarele sunt un pic ridicate deasupra bancii dupa care o sa le ridicati amandoua deodata, cat mai sus posibil. In acest timp, trebuie sa simtiti cum abdomenul lucreaza, se incordeaza. Apoi lasati picioarele jos la loc, dar nu pe banca, ci la fel, un pic deasupra. O sa va dati seama ca lucrati cum trebuie aceasta zona in momentul in care o sa simtiti o "usturime" in zona abdomenului.

abs-exercises-flat-bench-leg-pull-ins

 

Ridicarea genunchilor la piept stand culcat pe spate

Pentru acest exercitiu aveti nevoie de o saltea sau de o suprafata dreapta pe care sa va puteti aseza confortabil. Va asezati cu spatele, de preferat pe o saltea si tineti  mainile pe langa corp, cu palmele spre sol. Ridicati genunchii de pe saltea, adica indoiti picioarele, iar talpile le tineti in continuare pe saltea. Apoi ridicati in acelasi timp genunchii catre piept si capul catre genunchi. Contractati abdomenul si tine-l asa doua secunde. Dupa aceea lasati incet pe saltea (in acelasi timp) capul si picioarele ( picioarele raman indoite). Intre doua abdomene sa nu faceti pauze mai mari de doua secunde.


abs-exercises-bent-knee-hip-raises

Sursa foto: http://www.shapefit.com

Din aceeasi categorie