Expozitii Iasi

Featured

Expoziția "Patrimoniu - valoare și valorizare", 14 – 30 iunie 2024, Palatul Culturii

Expoziția "Patrimoniu - valoare și valorizare"

14 – 30 iunie 2024, Palatul Culturii

 

Muzeul de Artă din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași, în calitate de partener al Centrului de Cultură „George Apostu” din Bacău, vă invită să vizitați expoziția de pictură și sculptură „Patrimoniu – valoare și valorizare”, o colecție impresionantă de opere de artă din patrimoniul Centrului, semnate de George Apostu, Geta Caragiu, Nicolae Fleissig, Alexandru Gheorghiță, Napoleon Tiron, Min-Chin Tung, Aurel Vlad, Gheorghe Zărnescu, Marin Gherasim, Florina Breazu, Vasile Tolan, Vladimir Palamarciuc, George Mircea, Timotei Bătrânu, Mihai Chiuaru, Mariana Papară, Ilie Boca, Alexandru Macovei, Andreea Palade Flondor, Liviu Nedelcu, Dan Palade Flondor, Ion Văsâi, Victor Cuzmenco, Tudor Zbârnea, Gabriela Culic.

Expozitia Patrimoniu valoare si valorizare Palatul Culturii iunie 2024

Expoziția face parte din proiectul Zilele Centrului de Cultură "George Apostu" - 2024 (Constanța-Bacău-Iași), care are drept scop promovarea patrimoniului cultural, prin facilitarea circulației valorilor dincolo de limitele spațiilor tradiționale ale instituției.

Vernisaj: vineri, 14 iunie 2024, ora 17.00
Palatul Culturii din Iași - Complexul Muzeal Național „Moldova"

Lavanda Fest, 24 - 26 mai 2024, Parcul Expoziției

Lavanda Fest

24 - 26 mai 2024, Parcul Expoziției

 

Lavanda Fest începe turneul în țară cu prima oprire din acest an: Iași
Vom serba primăvara cu sezonul de lalele ce colorează aleile din Parcul Expoziției și ne vom delecta cu faimoasa înghețată de lavandă în perioada 24 - 26 mai 2024

Sub deviza #cumparatidelaromani, Lavanda Fest te invită să cunoști producători de lavandă și artizani creativi din toată țara la ediția cu numărul 24!
Hai să te bucuri de numeroasele produse din lavandă aduse de producători, precum și de colțurile foto pregătite special pentru această ediție primăvăratică! Și vei mai descoperi încă ceva...

Lavanda Fest mai 2024 Parcul Expozitie Copou Iasi 1

Peste 40 de afaceri creative românești și sute de produse inedite, făurite local, te așteaptă să te bucuri de ele! Vedeta va fi, evident, lavanda pe care o vei regăsi la fiecare stand în diverse forme, unele mai ingenioase decât altele.

Lavanda Fest mai 2024 Parcul Expozitie Copou Iasi 2

Lavanda Fest te va delecta cu faimoasa înghețată de lavandă, limonadă cu lavandă aromată natural, macarons cu lavandă, muulte zâmbete împletite cu povești și sute de produse unice, făurite cu suflet, direct de la producător

Lavanda Fest mai 2024 Parcul Expozitie Copou Iasi 3

Producători de lavandă și alți artizani din domenii diverse vor veni din toată țara: Timișoara, București, Constanța, Brăila, Craiova, Galați, Giurgiu, Brașov, Vrancea, Bacău și se vor aduna într-un singur loc: Parcul Expoziției din Iași!

Vei întâlni și alți mici creatori de lucruri faine, artizani locali, majoritatea având și câte un sortiment de “ceva cu lavandă” așa cum te-am obișnuit deja la fiecare ediție de până acum.
Intrarea este liberă

Lavanda Fest mai 2024 Parcul Expozitie Copou Iasi 4 

Vom avea și o zonă de mâncare cu preparate vegane și nu numai!
Iar zona de #ateliere captivante pentru cei mici, dar și cei mari va fi plină de atracții.
Te așteptăm cu multe povești, spectacole de magie, teatru stradal, mascota Pretty Kitty, surprize inedite și cu sufletul deschis!

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!