Târgul Expo TEXSTIL – Ediție Specială 11-15 decembrie Sala Polivalentă

Târgul Expo TEXSTIL – Ediție Specială

11-15 decembrie Sala Polivalentă

”Daruri de Craciun” , este denumirea ediției de iarnă a Târgului de Îmbrăcăminte și Încălțăminte Expo TexStil, ce se va desfășura în perioada 11- 15 decembrie, la Sala Polivalentă, în organizarea companiei ieșene B2B Agency.
Asteptăm ieșenii să aleagă ”daruri de Crăciun” pentru cei dragi, cu două mari surprize, două secțiuni distincte în cadrul evenimentului: Chic Design Boutique si Expo Mineralia.
La Chic Design Boutique, puteți descoperi colecțiile Pied Harrier, Laura Galic, Irka Încălțăminte, Cristina Filote, Steff Boutique, Ana Roman, Sabina Dolhescu, Dana Rusu, Crăița Băiceanu, Atelier Lady Di, Chicolette Cadouri cu dichis, City Boutique, Diana Căciulă dar și alții.
Veți găsi tineri designeri locali talentați, creativi și muncitori -  un răspuns la uniformitatea produsă de brandurile internaționale.  O soluție convenabilă care vine de la atelierele sau buticurile locale, deținute de designerii, creatorii  vestimentari, aflați la început de carieră sau de persoanele care din pasiune creează ”adevărate nestemate vestimentare”. Ținuta ta va fi cu siguranță unică, iar banii plătiți vor ajunge înapoi în comunitate și vor dezvolta inițiativele locale.

expostil-decembrie-2013


Expo Mineralia  - bijuterii unice, cristale elegante și pietre semiprețioase vor fi expuse spre vânzare pentru a încanta și seduce pasionații de bijuterii și accesorii. Expozanții vor oferi obiecte unice și diferite, produse deosebite pentru fashioniste si nu numai.
Prețurile sunt pentru toate buzunarele, așa că nu ratați ocazia de a alege cadoul perfect, doar la Expo TEXSTIL, ediția specială “Daruri de Crăciun”.
Organizator: B2B Agency
Perioada de desfășurare : 11 – 15 Decembrie
Bilet intrare 1 Leu.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!