Expozitie animale - Exotic Pets 7 -13 aprilie Esplanada Palatului Culturii

Expozitie animale - Exotic Pets

7 -13 aprilie Esplanada Palatului Culturii


„Exotic Pets” este un eveniment educaţional organizat de firma Ad Media Group, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Judeţean Iaşi, care îşi propune să prezinte specii diferite de animale în rândul copiilor (şi nu numai), cu scopul de a conştientiza importanţa comuniunii om-animal.

Expoziţia se va desfăşura într-un pavilion expoziţional special amenajat de pe Esplanada Palatului Culturii, unde se vor expune păsări, rozătoare, reptile, şerpi, peşti, iepuri, câini, pisici, accesorii, hrană şi produse de igienă.  

Expozitie animale Iasi explanada Palatului Culturii

Evenimentul se va desfăşura pe parcursul a 7 zile, respectiv 7-13 aprilie 2014, în cadrul programului educaţional „Școala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”.

Accesul la expoziţie va fi între orele 08:00 – 20:00, iar preţul unui bilet va fi de 5 lei. Rolul nostru ca organizator este să:
-          Cultivăm interesul pentru fiinţele necuvântătoare
-          Formăm o atitudine de grijă şi respect faţă de animale
-          Familiarizăm copiii cu stilul de viaţă al animalelor
-          Îmbunătăţim relaţia cu propriile animale de companie
-          Facem cunoscute instituţiile care se ocupă cu creşterea, îngrijirea şi hrana animalelor -          Dezvoltăm aptitudini privind dresajul şi educarea animalelor de companie, dar şi înţelegea şi respectarea animalelor fără stăpân.

 Vom avea şi activităţi pentru cei mici, cum ar fi:
-          Sesiuni de informare privind îngrijirea potrivită a animalelor de companie -          Concursuri desene inspirate din lumea animalelor
-          Plimbări cu poneii
-          Demonstraţii de dresaj
-          Expoziţie de fotografii cu animale în habitatul lor natural
-          Tombole cu premii din oră în oră
-          Ședinţe foto cu câini de rasă
-          Concurs poezii despre animale
-          Proiecţii video despre viaţa animalelor exotice.

   Vă aşteptăm cu drag! Pentru detalii, vizitaţi pagina de facebook www.facebook.com/expozitieanimale sau contactaţi-ne la: telefon 0788.254.786, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .  ”