Decembrie 04, 2023

Expozitie de pictura Radu Bacaita -Soulselfie 1-31 august Ateneul Tătărași, sala Galeriile de Artă

Expozitie de pictura Radu Bacaita -Soulselfie

1-31 august Ateneul Tătărași, sala Galeriile de Artă

In perioada 1 -31 august sunteti asteptati la Ateneul Tatarasi la expozitia de pictura al artistului plastic Radu Bacaita - Soulselfie.

Expozitie de pictura Radu Bacaita -Soulselfie 1-31 august Ateneul Tătărași

„Sunt pasionat de ezoterism, de potențialul uman și de misterul vieții. Inspirat de marii artiști contemporani și de tot ce e spiritual, am căutat mereu să fiu original și să îmi dezvolt un stil propriu. Consider că arta are menirea de a vindeca și de a deschide o fereastră spre ceva mai sublim și elevat în conștiința oamenilor care intră în contact cu ea! Fiind începător, rolul meu ca și artist, în primul rând este de a lucra cu mine, de a mă purifica și de a trăi constant într-o stare de uniune cu universul și cu tot ceea ce mă înconjoară pentru a fi capabil să materializez prin intermediul picturii acele imagini care vor fi de folos oamenilor în călătoria lor spre a deveni mai buni!”, Radu Băcăiță, artist.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!