Expozitie Ludvig Dombrovski - File de poveste 4 - 26 noiembrie Galeriile de Arta ale Municipiului Iasi

Expozitie Ludvig Dombrovski - File de poveste

4 - 26 noiembrie Galeriile de Arta ale Municipiului Iasi (pasaj Hala Centrala)

 

Iesenii sunt asteptati in perioada 4-26 noiembrie sa viziteze expozitia artistului Ludvig Dombrovski - File de poveste de la Galeriile de arta ale Municipiului Iasi din pasajul Hala Centrala
Artist autodidact, Ludvig Dombrovski se integrează cu succes în spaţiul artistic ieşean, lucrând atât la Muzeul de Etnografie cât şi la Muzeul de Istorie, din cadrul Complexului Muzeal “Moldova” Iaşi.

expozitie-ludvig-dombrovski-2014

Expoziţia "File de poveste" în viziunea artistului grafician Ludvig Dombrovski este un prim pas în demersul familiei de a readuce opera acestuia în atenţia critică a societăţii actuale.
Evenimentul cultural reprezintă un dialog între generaţii, ilustrând atât datoria morală faţă de acesta cât şi credinţa că arta poate supraveţui trecerii timpului doar prin promovarea sa de la o generaţie la alta.
Intrarea este liberă!

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!