Expozitie pictura Andreea Rus - In Light - Libraria Carturesti - Palas Mall

Expozitie pictura Andreea Rus - In Light

19 septembrie - 3 octombrie Libraria Carturesti - Palas Mall

 

Expoziţia găzduită de Librăria Cărtureşti - Palas Mall Iaşi , semnată Andreea Rus este intitulată sugestiv “In Light”. Titlul ales pentru expoziţie este şi titlul seriei de picturi expuse.   
Această temă generoasă se află printre preocupările artistei din ultimii doi ani şi cuprinde un număr de peste nouăzeci de compoziţii, în tehnici diferite, mixte, ulei, acrilic, în formate diferite , de la format mare la miniatură.  

expozitie Andreea Rus In Light

Cele doar câteva zeci de picturi prezente pe aceste simeze conturează conceptul expoziţiei, după cum  sugerează şi titlul, În Lumină, în lumina interioară de fapt. Această serie se integrează tematic în suita tuturor compoziţiilor artistei si se află în spectrul conceptului  întru sacru adică a existenţei omului în acelaşi timp în sacru dar şi spre sacru, în căutarea sensului existenţial, concept dezvoltat de artistă în teza sa de doctorat, susţinută în 2010 la UAD Cluj-Napoca.
Andreea Rus este absolventă a UAD Cluj-Napoca, secţia pictură şi membră a UAP Cluj

 

 

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!