Expozitie - Viziuni paralele 1 - 10 noiembrie Galeriile de arta Cupola și Tonitza

Expozitie - Viziuni paralele

1 - 10 noiembrie Galeriile de arta Cupola si Tonitza

 

Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Iași anunță deschiderea expoziției de pictură și sculptură “Viziuni paralele”.
Expoziţia oferă în premieră publicului posibilitatea de a admira un portofoliu impresionant de creații plastice semnate de renumiții plasticieni ieșeni Constantin Tofan și Sorin Purcaru.
Prin proiectul lor autorii aduc in prim-planul privitorilor un portofoliu impresionant de creații plastice constituite într-o expoziţie valoroasă, în perfect sincron cu un sublim exercițiu de sărbătoare și contemplare estetică.

Expozitie Constantin Tofan noiembrie

Recentele interpretări expuse etalează  un recital de exprimare a problematizărilor și conceptualizările inovatoare ale discursului emoționant al creativității, evenimentul focalizând dialoguri între universul fantastic al interpretărilor, tehnicilor şi centrelor de interes.
Expoziția este găzduită de Galeriile de artă Cupola și Tonitza şi poate  fi vizitată zilnic, în perioada 1 - 10 noiembrie 2015, zilnic, între orele 10:00 -17:00.
Vernisajul evenimentului  are loc marți, 3  noiembrie 2015 la ora 17.00.
Prezintă criticul de artă Valentin Ciucă.
Vă așteptăm cu drag!

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!