Expozitie pictura - Diana Ivanov - Office Line 22 decembrie - 5 ianuarie

Expozitie pictura - Diana Ivanov - Office Line

22 decembrie - 5 ianuarie

 

Librăria Cărturești, Iulius Mall Iași și Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Iași organizează în parteneriat cu “Doamna de pictură” în perioada 22 decembrie 2015 – 5 ianuarie 2016, expoziția de pictură „Office Line”.

Inedita expoziție semnată de artista Diana Ivanov reunește lucrări de pictură elegante şi rafinate, un univers al creației care radiază și ne contaminează de frumos prinzănd viață pe pânză.
Selecția de lucrări etalează creații plastice extrem de variate care încurajează depașirea propriilor limite și a prejudecatilor societății contemporane.
Lucrările interoghează ultimile tendințe din artă fiind formulate într-o dimensiune catalizatoare a picturii moderne, fiind un grandios exerciţiu vizual  şi o sublimare a frumosului  pentru ca acesta să vină și între noi și să ne dea putere să mergem înainte.
Conceptul expoziției

expozitie Diana Ivanov

“In esență, “Office line” tratează problema căutarii permanente a Fericirii de către Om și oferă o soluție în acest sens, prin obținerea echilibrului și armoniei între rațiune și suflet cu ajutorul intervenției esențiale a artei și a instrumentului său, artistul. Omul nu poate trăi în contradicție cu spațiul din jurul său, omul trebuie să găsească acele pârghii prin care să se regăsească mereu în mediul în care trăiește, iar arta va suplini acest echilibru cu ajutorul culorilor, al simbolurilor, al liniilor și al formelor.
Expoziția este un manifest împotriva propriilor limite sau a prejudecăților care pot forma o societate conformistă și lipsită de culoare.Căutarea acestei armonii între lumea spirituală și cea rațională va determina și obținerea acelui echilibru interior de care toți avem atât de multă nevoie!
Am creat această expoziție, “ Office line” pentru o prietenă dragă, o “office lady”, alături de care descopăr noi și noi întrebări la care nu am aflat încă răspunsul. Mulțumesc Veronica!”  Artist plastic Diana Ivanov

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!