Expoziția de pictură - Karaki Lelia-Eugenia

1- 27 februarie Galeria de Artă Grand Hotel Traian

 

Expoziția de pictură semnată de Karaki Lelia-Eugenia, va putea fi admirată pe simezele Galeriei de Artă Grand Hotel Traian, în perioada 1-28 februarie 2017.

Expozitie pictura Karaki Lelia Hotel Traian

“Cea mai frumoasă exprimare a gândurilor omului este arta, ea este în esenţă, cea mai profundă expresie a creativităţii umane, pe cât de dificilă de definit, pe atăt e de dificil de evaluat, având în vedere că fiecare artist îşi găseşte singur drumul artistic. Cine spune artă, spune limbaj căci arta nu este ceea ce vezi ci ce îi faci pe alţii să vadă. În această expoziţie intitulată “ArmoniaCulorii”, am încercat să obţin un grad de simbolism prin prezenţa umană reprezentată prin culori şi tuşe uşoare, interpretând ordinea în dezordine , figurativul în abstract , încercând să ating echilibrul dintre extreme, sa fac legatura intre alb şi negru, accentuând prezenţa personajelor prin amastec chromatic cu fundalul. Lucrările sunt gândite spontan, lucrând din imaginaţie, inspirată de elemente populare romaneşti ce se amestecă în cromatică , tuşa şi asbtract. Reprezentarea umană, din punctual meu de vedere este o fereastră către prezenţa si gândurile noastre, încercând să obţin în cel mai spontan sens o privire ce transmite o senzaţie de melancolie, speranţă şi aşteptare.” Lelia Karaki, artist plastic

Intrarea este liberă.

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!