Expomineralia

14 - 18 iunie 2017 Palas Mall

 

Ediția de vara a târgului Expomineralia îi așteaptă pe iubitorii de accesorii, la Palas Mall. Vor găsi bijuterii din pietre prețioase și semiprețioase.

De miercuri până duminică inclusiv, parterul Atriumului Palas Mall va găzdui târgul Expo Mineralia. Vedetele acestei ediții Expo Mineralia vor fi spinelul roșu și alexandritul, pietre prețioase rare și valoroase, care îmbogățesc o selecție de bijuterii prezentate la târg.

expomineralia Palas Mall 2017

Spinelul roșu mai este denumită și „piatra nemuririi”, datorită energiilor pe care le emite, iar alexandritul este piatra abundenței și a bogăției. Iar pentru doamnele și domnișoarele care se pregătesc pentru evenimentele speciale ale verii va fi expusă și o gamă de accesorii elegante și strălucitoare.

Piesele prezentate vor cuceri și cele mai pretențioase preferințe, târgul reunind peste 150.000 de articole, realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!