Expozitie pictura "Inner Shadows” - Ioana Palamar

22 septembrie – 4 octombrie 2017 Galeria Aparte

 

Sunteti invitati sa vizitati expozitia personala de pictura intitulata ,,Inner Shadows”, a artistei Ioana Palamar, organizata in perioada 22 septembrie – 04 octombrie 2017, la Galeria Aparte, din incinta Facultatii de Arte Vizuale si Design a Universitatii de Arte ,,George Enescu” din Iasi.

Finisajul acestui eveniment se va desfasura luni, 02 octombrie. Va prezenta criticul de arta Maria Bilasevschi, iar artista americana Jamie Morgan va realiza un performance.

expozitie pictura Ioana Palamar septembrie 2017

Expoziţia ,,Inner shadows” vizează o incursiune în propriul univers lăuntric care presupune traversarea firească a stărilor de interiorizare, simbolizate de ochii larg închişi, a celor de tranziţie de la mediul interior la cel exterior, reprezentate de ochii întredeschişi, şi, bineînţeles, a celor de exteriorizare, de comunicare cu mediul extern, vizibil, exprimate de ochii larg deschişi. (Auto-)Portretele, respectiv detaliile anumitor componente faciale, creează o atmosferă tensionată tradusă vizual printr-o gamă cromatică de violet, prielnică meditaţiei, solitudinii şi a
sondării psihologice a eului interior. Parcurgerea acestui proces de interiorizare joacă un adevărat rol terapeutic, scopul constând în regăsirea stării de echilibru şi, implicit, a liniştii interioare.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!