Expoziție de artă vizuală “Team Art Concept” 9 iunie 2018, Iulius Mall

Expoziție de artă vizuală “Team Art Concept” - Diana Ivanov si Anca Coțovanu

9 iunie 2018, Iulius Mall

 

Iulius Mall Iași invită publicul până pe data de 9 iunie 2018 la expoziția de artă vizuală “Team Art Concept”.
Proiect de colaborare între plasticienele Diana Ivanov (Doamna de pictură) și Anca Coțovanu (Anca Wande Art), ineditul eveniment își propune să etaleze lucrări experiment  realizate în diferite tehnici pe diverse suprafețe de lucru: lemn, sticlă și ceramică. Expoziția prezintă rezultatele întrunirii celor mai noi concepte ale artistelor, având ca scop studiul hazardului în artă și controlul limitat al artistului în fața culorilor.

“Aceasta este prima dintr-o serie de expoziții care vor avea loc în perioada urmatoare, Team Art Concept aducând în fața publicului lucrări care doresc sa surprindă și să creeze senzația de legătură și de COLABORARE între ARTE și între OAMENI. Arta este infinită, încantatoare și surprinzătoare!” Diana Ivanov și Anca Coțovanu

Expoziție de artă vizuală “Team Art Concept” - Diana Ivanov si Anca Coțovanu

Despre artiste:
Diana Ivanov este absolventă a Facultății de Drept - Universitatea “Al. I. Cuza” Iași, a Universității Naționale de Arte ”George Enescu” Iași (Secția Pedagogia Artei), Specializare în U. K. (Oxford): Curs de Bază autorizat în tehnicile de antichizare și reînnoire mobilier Annie Sloan.
Anca Coțovanu este absolventă a Liceul de Artă “Octav Băncilă” Iași, a Universității Naționale de Arte București, master Universitatea Naționale de Arte ”George Enescu” Iași (Secția Artă Murală).
Expoziția poate fi vizitată zilnic între orele 10.00 – 22.00. Intrarea liberă!
Vă așteptăm cu drag!

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!