Decembrie 05, 2023

Expoziție de artă vizuală “O oră pentru artă”, 10 - 20 iunie 2018, Iulius Mall

Expoziție de artă vizuală “O oră pentru artă”

10 - 20 iunie 2018, Iulius Mall

 

Iulius Mall Iași este gazda expoziției de artă vizuală “O oră pentru artă”. Expoziția de pictură, diversă, surprinzătoare și plină de culoare este realizată de  copii afiliați Clubului de artă “Doamna de pictură” din Iași.
Coordonați de plasticiana Anca Coțovanu sub îndrumarea managerului de proiect Diana Ivanov, copii au reușit să realizeze cu succes adevărate opere de artă pe suprafețele de lucru.

expozitia o ora pentru arta iunie 2018

“Doamna de pictură” marchează finalul celui de-al cincilea an de creativitate printr- o noua expoziție "O oră pentru artă"- numele expoziției, dar si numele proiectului sub care se desfășoară mai multe tipuri de cursuri de artă plastică. Copiii cu vârste cuprinse între 5- 14 ani expun lucrări de o mare diversitate care criptează multe emoții și trăiri pe care doar reprezentarea grafică sau plastică le poate reda. Considerăm că abordarea pedagogică individuală a dat roade în clubul nostru și copiii își pot dezvolta personalitatea într-o atmosferă creativă fiind încurajați să se exprime în mod individual și  diferit. Mesajul acestei expoziții vine din dorința de a exprima necesitatea fiecăruia dintre noi de a se apropia de lucrurile spirituale, de culori și emoții pe care nici un lucru material nu le va putea înlocui vreodată. Aceasta apropiere trebuie cultivată de la cele mai fragede vârste și rezultatele le vom simți cu toții pe termen lung: copii, părinți și profesori. În concluzie, aceasta expoziție, o explozie de culoare și bucurie este o pledoarie pentru educație și artă în general. Vă invitam sa stați aproape de artă!” Diana Ivanov, artist plastic, membru fondator “Doamna de pictură”

Vernisajul expoziției are  loc pe data 10 iunie 2018, ora 11.00 la Iulius Mall Iași, etaj II. Invitat special artist plastic Alina Avram.

Expoziția poate fi vizitată zilnic între orele 10.00 – 22.00. Intrarea liberă!

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!