Expoziție Luminița Cojocaru - “Reflexii cromatice”, 17-31 august 2018

Expoziție Luminița Cojocaru - “Reflexii cromatice”

17-31 august 2018, Iulius Mall

 

Expoziția “Reflexii cromatice” este găzduită de Iulius Mall Iași și poate fi vizitată până pe data de 31 august 2018, zilnic, între orele 10:00 -22:00.
În contextul acestei expoziţii artista băcăuancă Luminița Cojocaru etalează o colecție de lucrări de pictură realizate în ultimul an.

Mijloc de exprimare personală, arta plasticienei reprezintă exprimarea  trăirilor și explorarea  interiorului în scopul creșterii și armonizării ființei cu lumea exterioară. Prin intermediul  suprafeţelor de lucru, interpretările plasticienei se înscriu în demersuri care  realizează punţi de legatură între o lume fizică  şi alta transcendentală.

 expozitie luminita cojocaru august 2018

Iubitorii de artă sunt aşteptaţi la vernisajul evenimentului care va avea loc pe data de 31 august a.c., orele 18.00, la etajul al II-lea la Iulius Mall Iași. Vă așteptăm cu drag!

Coordonator de eveniment, profesor Carmen Sîrbu

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!