Expozitie de pictura Tatiana Todorova, 1 - 31 decembrie 2018

Expozitie de pictura Tatiana Todorova - Anatomia Sufletului

1 - 31 decembrie 2018, Galeria de Artă Grand Hotel Traian

 

Tatiana Todorova (Zagumennaia) născută pe 25 martie 1961 în Chișinău, absolventă a școlii de muzică „Ștefan Neaga”, promoția 1980, expune în luna decembrie 2018 la Galeria de Artă Grand Hotel Traian din Iași.

Începând cu anul 1985, combină activitatea sa pedagogică de profesoară, cu muzica și pictura. Creațiile Tatianei Todorova fac parte din colecțiile personale a iubitorilor de frumos din SUA, Canada, Franta, Germania, Israel, Rusia ,Africa de Sud etc.

Este membră a expozițiilor republicane a Uniunii Artiștilor Plastici Republicii Moldova, din incinta centrului expozițional ”Constantin Brâncuși”.

Expozitie de pictura Anatomia Sufletului decembrie 2018

Prima sa expoziție personală a avut loc în 1993, în incinta Uniunii Teatrale din Chișinău, ulterior lucrările pictoriței fiind expuse în Moscova, Sankt-Petersburg, Toulouse, Lyon, Bonn.

În 2006 a avut loc expoziția personală a Tatianei Todorova în Palatul Europei din Strasbourg (Franța).

În 2007 revine cu o expoziție personală la Chișinău. În 2008, devine membră a ‘’L’Association internationale des Arts Plastiques” din Franța, organizație care întrunește oameni de artă și care activează în parteneriat cu UNESCO FRANCE.

În 2009 are loc expoziția personală ‘’DESCOPERIND REALITATEA‘’ la Chișinău, iar în 2010, Tatiana Todorova deschide Studioul de Creație ‘’BATTERFLY’’ combinând muzica cu pictura și art – terapia. În 2018 are loc expoziția personală ‘’PICTURA în MUZICĂ’’ în incinta Filarmonicii Naționale a Republicii Moldova.

Expoziția de pictură „Anatomia sufletului” urcă pe simezele Galeriei de Artă Grand Hotel Traian în perioada 1-31 decembrie 2018.

Intrarea este liberă.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!