Târg de carte „Zilele Recoltei Editoriale”, 10 - 12 septembrie 2020

Târg de carte „Zilele Recoltei Editoriale”

10 - 12 septembrie 2020, Parcul Copou.

 

Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iași vă invită joi, 10 septembrie 2020, ora 16.00, să participați la deschiderea oficială a celei de a VIII-a ediții a târgului de carte „Zilele Recoltei Editoriale”, un eveniment dedicat editurilor ieșene.

Evenimentul se va desfășura în perioada 10 - 12 septembrie 2020, în Parcul Copou.

În cadrul ediției de anul acesta au fost invitate să participe douăsprezece edituri din Iași (Editura „DanaArt”, Editura „Princeps Multimedia”, Editura Universității „Alexandru Ioan Cuza”, Editura „Vasiliana”, Editura „24 Ore”, Editura „Cartea Românească Educațional”, Editura „Performantica”, Editura „Artes”, Editura ”Gr. T.Popa”, Editura „Timpul”, Editura „CronEdit”, Editura „Alfa”), iar cărțile prezentate ating mai multe genuri literare: proză, poezie, arte plastice, teatru, filosofie.

zilele recoltei editoriale 2020

Pe tot parcursul târgului, între orele 10.00 și 18.00, în cadrul lansărilor de carte, care vor avea loc pe scena amplasată în fața bustului lui Mihai Eminescu, cititorii se vor putea întâlni cu autorii cărților de la care vor putea obține autografe pentru cărțile achiziționate.

În data de 12 septembrie, la ora 16.00, se vor acorda mai multe premii, dintre care amintim: Premiul „Proiect Editorial”, Premiul „Cartea Anului”, Premiile „Zilele Recoltei Editoriale”, Premiul „Cartea de Poezie”, Premiul „Cartea de proză”, Premiul „Restitutio”, Premiul de debut, Premiul „Cartea de Publicistică”, Premiul „Cartea de artă” și altele pentru cele mai bune cărți din cadrul târgului.
În încheierea târgului, în data de 12 septembrie 2020, începând ora 17.00, pe scena din Parcul Copou se va juca spectacolul de teatru „Adio E.B.”, în regia lui Radu Mihoc. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Directorul evenimentului este poetul și publicistul Adi Cristi, Director al Casei de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iași.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!