Decembrie 01, 2023

Târgul de Cariere, 16 și 17 octombrie 2020

Târgul de Cariere pune piața muncii în mișcare

16 și 17 octombrie 2020

 

În zilele de 16 și 17 octombrie, de la 11:00 la 18:00, Târgul de Cariere oferă sprijin celor aflați în căutarea unui loc de muncă sau dezvoltarea aptitudinilor profesionale printr-un eveniment derulat exclusiv online alături de companiile ieșene și publicul său consecvent. Târgul de Cariere pune piața muncii în mișcare în această toamnă.

Sezonul aceasta vor fi mult mai puține evenimente derulate de Târgul de Cariere, chiar și online, în timp ce Iașul se bucură în continuare de atenție specială, fiind încă în dezvoltare. Aici a fost creat Parcul Industrial de la Miroslava unde 60 de companii au contractat capacități de producție, ceea ce va duce la crearea a aproximativ 3.000 de locuri de muncă. Conform datelor eJobs România, numărul de noi locuri de muncă în luna septembrie, este cu 25% mai mare decât în luna august, iar printre orașele în care s-au făcut cele mai multe angajări se numără și Iași.

Organizatorii evenimentului cred că momentele de tranziție pot fi benefice procesului de angajare și construiesc o experiență virtuală complexă prin transformarea evenimentelor offline din anii trecuți în oportunități de promovare și recrutare online. Printr-un mix de aplicații online și transmisii video live, candidații au acces la prezentări ale companiilor aflate în proces de recrutare și la posturile disponibile, precum și la discuții pe chat cu angajatorii. Evenimentul oferă și ocazia de a participa la webinarii și aduce în prim plan intervenții live moderate din studioul Târgul de Cariere.

Targul de cariere Iasi 2020

Printre cele mai căutate domenii din acest sezon regăsim ingineria, automotive, IT până la servicii BPO, financiar și consultanță, domenii oferite de cele mai mari companii din piața Iașului. Din lista de companii participante organizatorii recomandă Vitesco, o companie înființată acum un an și o trecere în revistă BorgWarner, o nouă schimbare în interiorul Delphi Technologies, de urmărit.
Totul se întâmplă la un click distanță de job-ul dorit cu un simplu cont pe targuldecariere.ro/inregistrare. Așa facilitează organizatorii accesul la cele mai recente anunțuri de angajare unde se aplică direct cu CV sau chiar fără, pentru anumite roluri mai puțin pretențioase, la standurile virtuale ale companiilor participante, gestionate în direct chiar de angajații acestora, responsabili de posturile respective.
Târgul de Cariere organizează o rețea de evenimente și servicii conexe de promovare și recrutare de peste un deceniu și a trecut cu greu peste toate momentele dificile ale economiei naționale, având mereu ca scop centralizarea și promovarea afacerilor aflate în dezvoltare la nivel local, facilitând contactul cât mai direct între membrii comunităților urbane și oportunitățile de carieră din proximitatea acestora.

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!