Expoziție Teodor Bădărău - "PRESENT: INVISIBLE", 11 – 20 iunie 2021

Expoziție Teodor Bădărău - "PRESENT: INVISIBLE"

11 – 20 iunie 2021, Galeria de Artă „N. Tonitza”

 

Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Iași are plăcerea de a vă invita să vizitați în perioada 11 – 20 IUNIE 2021 expoziția „PRESENT: INVISIBLE” semnată de artistul Teodor Bădărău.
Schimbarea vieții urbane se subscrie modului de (auto)structurare a peisajului. Fotografia poate de-documenta trăirea parcurgerii unui spațiu care, în calitatea resimțirii lui, devine un punct de întâlnire dintre un mod de concepere a transversalități mesajului cercetãrii artistice și un mod de a lucra cu efectele postfotografiei.

Într-o succesiune de cadre scenice și metacadre ale reprezentării, printr-o traversare a unui context prin acte imersive și reflecții de detașare, prezenței îi este asociată o aură de invizibilitate care scurtcircuitează sensul fotografierii și retorica expunerii ei.
Curatori: Cătălin Gheorghe
Deschiderea: Vineri, 11 Iunie 2021, ora 18:00

expozitie teodor badarau iunie 2021 Iasi

Galeria de Artă „N. Tonitza”
Str. Alexandru Lăpușneanu Nr. 7-9, Iași

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!