Expoziție de arte vizuale Ofelia Huțul - "LUMI PARALELE", 20 – 30 iunie 2021

Expoziție de arte vizuale Ofelia Huțul - "LUMI PARALELE"

20 – 30 iunie 2021, Galeria de Artă „N. Tonitza”

 

Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Iași și HXA Art Gallery au plăcerea de a vă invita să vizitați în perioada 20 – 30 IUNIE 2021 expoziția personală de arte vizuale „LUMI PARALELE” semnată de artista Ofelia Huțul. Evenimentul se va desfășura la Galeria de Artă „N. Tonitza” și în online, emis de către HXA Art Gallery.

Demers Artistic – Ofelia Huțul
Motto: "Nimic fără Dumnezeu!"
În lumea picturilor mele omul nu se poate confrunta cu tragediile vieții și nu poate să ofere, nici să primească iertare fără sprijinul divinității, fără credință. În lucrările mele subzistă freamătul vieții fecunde, demnitatea și smerenia, dorința de înălțare spirituală dar și nevoia de a da UN SENS existenței noastre terestre.
Întreg traseul expoziției este un pelerinaj spre TRINITATE, spre cercetare a eului profund, spre desăvârșire.

Curator: Ami VASILESCU

expozitie de arte vizuale ofelia hutul

Galeria de Artă „N. Tonitza”
Str. Alexandru Lăpușneanu nr. 7-9, Iași

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!