Programul festivalul ANIMAL FEST 2021 by USV Iași, 3-4 iulie 2021

Programul festivalul ANIMAL FEST 2021 BY USV IAȘI

3-4 iulie 2021, Stadionul de Rugby

 

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV Iași, fosta USAMV) organizează primul PetEvent pentru întreaga comunitate iubitoare de animale, sub sloganul „Iubitorii de animale în comunitatea Științelor Vieții”.
Evenimentul „Animal FEST by USV Iași” va avea loc în perioada 3- 4 iulie 2021, în Rond Agronomei, pe Stadionul de Rugby, iar în cadrul manifestării vor avea loc o serie de activități dintre care amintim: concursuri de aptitudini și frumusețe cu premii, parade, show de dresaj și agilitate, ateliere pentru copii, workshop-uri demonstrative, consultații veterinare și tururi organizate spre Muzeul de Anatomie al Facultății de Medicină Veterinară. Printre speciile ce vor putea fi admirate în cadrul evenimentului enumerăm câini, pisici, cai, iepuri și păsări ornamentale.

Înscrierile pentru concursurile organizate în cele două zile de festival pot fi realizate chiar în ziua evenimentului, sau pot fi trimise online. „Va fi un eveniment deosebit cu foarte multe surprize pregătite pentru participanții vizitatori. Vor fi demonstrații de dresaj a câinilor utilitari, parade de frumusețe, paradă a cailor și expoziție a păsărilor ornamentale. De asemenea, fiecare facultate își va aduce aportul la eveniment cu standuri, își va etala produsele, vor fi și utilaje agricole. Va fi un impact foarte mare pentru cei care vor veni. Mai menționez și vizite programate la Muzeul de Anatomie din sediul Facultății de Medicină Veterinară și la Spitalul veterinar”, a precizat conf. univ. dr. Sorin Aurelian Pașca, prodecan la Facultatea de Medicină Veterinară a USV Iași.

Din momentele prinse în programul celor două zile de „Animal FEST by USV Iași” mai menționăm și prezentarea animalelor oferite spre adopție în cadrul târgului ”Adoptă și tu” de la USV Iași.
Proprietarii care doresc să își înscrie animalele la concursuri o vor putea face cu jumătate de oră înaintea deschiderii evenimentului, sau au posibilitatea de înscriere online, formularele putând fi găsite pe site-ul USV Iași, la adresa:
http://www.uaiasi.ro/index.php?lang=ro...

Tramvaiul de epocă al Companiei de Transport Public va circula pe traseul Tg. Cucu- Rond Agronomie, atât sâmbătă cât și duminică, pentru a marca evenimentul organizat de Universitatea de Științele Vieții Iași.

Programul festivalul ANIMAL FEST 2021 BY USV IAȘI

Sâmbătă 3 iulie 2021 

10,15h Controlul sanitar-veterinar al competitorilor și înregistrarea participanților

11,00h Festivitatea de deschidere - Cuvântul Domnului Rectorului și al invitaților USV Iași

11,15h Parada raselor de câini
Concursul de frumusețe ”HAM-HAM”

12,15h Concurs de abilități/dresaj canin ”SMART DOG”
Deliberarea juriului și premierea participanților câștigători
Vizită la Muzeul de Anatomie ”Prof. dr. Honoris Causa Vasile COȚOFAN” al USV Iași
Vizitarea și prezentarea standurilor expoziționale ale USV Iași și ale participanților la eveniment
Expoziție de păsări ornamentale și iepuri de rasă cu prezentarea raselor.
”Adoptă și tu” de la USV Iași (în parcarea de lângă terenul de rugby)

Duminică 4 iulie 2021 

11,00h Paradă și prezentarea cailor de sport ai clubului sportiv ecvestru din Iași

13,00h Paradă și prezentarea cailor serviciului Poliției Călare din cadrul Poliției Locale Iași
Vizită la Muzeul de Anatomie ”Prof. dr. Honoris Causa Vasile COȚOFAN” al USV Iași
Prezentarea și vizitarea standurilor expoziționale ale USV Iași și ale participanților la eveniment
Expoziție de păsări ornamentale și iepuri de rasă
”Adoptă și tu” de la USV Iași (în parcarea de lângă terenul de rugby)

animal fest 3 4 iulie 2021 Iasi

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!