Noiembrie 29, 2023

Expoziție de arte vizuale Mariea Boz și Ofelia Huțul - „Destine în dialog”, 02 – 29 Iulie 2021

Expoziție de arte vizuale Mariea Boz și Ofelia Huțul - „Destine în dialog”

02 – 29 Iulie 2021, Galeria de artă „Th. Pallady”

 

Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Iași și Galeria Artex Rm. Vâlcea au plăcerea de a vă invita să vizitați expoziția de arte vizuale „Destine în dialog” semnată de artistele Mariea Boz și Ofelia Huțul
Vernisaj: Vineri, 02 Iulie 2021, ora: 18:00
Prezintă: Președinte U.A.P.R. Filiala RM. Vâlcea – Gheorghe Dican
Expoziția va fi deschisă în perioada 02 – 29 Iulie 2021
Galeria de artă „Th. Pallady”
Str. Alexandru Lăpușneanu, nr. 7 – 9, Iași
Vă așteptăm!

expozitie de arte vizuale Destine in dialog

Conceptul Expoziției "Destine în dialog":
Mariea Boz și Ofelia Huțul. Noi suntem două artiste care "vedem" dincolo de ceea ce înseamnă pentru oamenii obișnuiți - REALITATEA. Dialogăm cu noi înșine neîncetat, dar și una cu cealaltă pentru că împărtășim aceleași idealuri și visăm la aceleași împliniri. În artă reprezentăm filmul vieților noastre, emoțiile și trăirile proprii, concretizate în opere in care dimensiunea simbolică a spațiului re-creat reflectă ideea de evoluție spirituală iar semnele prin care transmitem mesaje privirilor le asociem cu lumea nevăzută, cu planul cosmic. Ne dezvăluim dorința de a înțelege miracolul lumii și de a ne îndeplini misiunea pentru care am venit pe pământ, de "a ne spori talanții" dăruiți de divinitate și, în final, de a ne provoca semenii să-și afle profunzimile propriilor ființe și să acceadă spre cunoaștere și absolut..

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!