Decembrie 04, 2023

Expoziție de fotografie subacvatică Alin Miu - „Get Closer”, 9-29 august 2021

Expoziție de fotografie subacvatică Alin Miu - „Get Closer”

9-29 august 2021, Galeria „La Gard”

 

Galeria „La Gard” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iași găzduiește în perioada 9-29 august 2021 expoziția de fotografie subacvatică „Get Closer”, semnată Alin Miu. Vizitatorii vor putea descoperi în cele mai mici detalii animale marine, de la melci sau crabi până la rechini sau diavoli de mare, habitatul și culorile mării. Cadrele sunt macro sau portret și evidențiază detalii ce sunt greu sesizabile cu ochiul liber în natură.

Alin Miu este pasionat de scufundări și de 15 ani face fotografie subacvatică încercând să aducă la suprafață minunata lume a Mărilor și Oceanelor.
„Una din regulile fotografiei subacvatice este să fii cât mai aproape de subiect. Atunci când subiectul umple cadrul, știi că ești destul de aproape să obții o fotografie reușită. Aparent simplu, să fotografiezi animale marine este foarte dificil pentru că acestea se bazează pe regula de autoconservare și se retrag atunci când te apropii de ele. Ca fotograf subacvatic trebuie să ai cunoștințe despre animalul marin pe care dorești să-l fotografiezi, despre comportamentul său, arealul și modul în care poți să interacționezi cu acesta”, a spus artistul.

expozitie de fotografie suacvatica Get Closer august 2021

Alin Miu are un blog unde împărtășește din experiența personală celor interesați de fotografia subacvatică, informații despre locații, ce tehnici sunt folosite și ce echipamente de scufundări trebuie să folosească un fotograf pentru a obține cele mai bune imagini. Cei care vor să descopere fascinanta lume marină pot accesa site-ul artistului : www.fishtale.ro

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!