"EXCELSIOR PENTRU ȘCOALĂ" ediția a VIII-a, 26 august - 19 septembrie 2021

"EXCELSIOR PENTRU ȘCOALĂ" ediția a VIII-a

26 august - 19 septembrie 2021, Atrium Palas Mall

 

EXCELSIOR PENTRU ȘCOALĂ, ediția a VIII-a, aduce un mesaj important pentru lumea în care trăim: „Educația înseamnă libertate de gândire și acțiune. Educația înseamnă magie, transformă destinele și salvează lumea. Fiecare copil are dreptul să meargă la școală. Orice adult poate sprijini un copil să-și urmeze visul”.

Această ediție se desfășoară în incinta Palas Mall Iaşi, în Atrium, nivel 0, zilnic de la ora 10.00 la ora 22.00, de pe 26 august până pe 19 septembrie 2021, şi va reuni, și anul acesta, sub trinomul calitate – diversitate – celebritate, zeci de branduri îndrăgite de papetărie și birotică, precum şi mii de cărți de la cele mai apreciate edituri de profil din România, în total peste 50.000 de articole diverse (produse de papetărie și cărți) la preţuri atractive.

EXCELSIOR prezintă o selecție cu bun gust de rechizite, cele mai dorite instrumente de scris, diverse materiale pentru colorat şi desenat, produse speciale pentru activităţile artistice, genţi şi ghiozdane, materiale didactice pentru lucru acasă şi în laboratoarele şcolare, hărţi şi globuri pământeşti, mii de jocuri şi jucării, manuale şi caiete şcolare, atlase, culegeri şi teste pentru examenele finale, dicţionare, cărţi cu lecturi esenţiale din bibliografia şcolară, lucrări de metodică şi psihopedagogie şcolară, enciclopedii uluitoare şi sute de cărţi de cultură generală, toate lucrurile frumoase şi folositoare începutului de an școlar și universitar.

targul excelsior pentru scoala august 2021

De pe 26 august până pe 19 septembrie 2021, timp de 12 ore pe zi, EXCELSIOR pentru Școală vă așteaptă cu zeci de branduri de papetărie și birotică: Adel, Amos, Apli, Aquila, Carioca, Castorland, Centropen, Color Art, Daco, Ecada, Esselte, Faber Castell, Fiorello, Frixion, Herlitz, Keyroad, Koh-I Noor, Inoxcrom, Kores, Milan, Noki, Noriel, PaperMate, Parker, Pelikan, Pigna, Pilot, Rotring, Schneider, Sedcom Libris, Sharpie, Sheaffer, St. Majewski, Tiger Street, Tombow, Uni-ball, Toy Color și cărți de la cele mai mari edituri de profil din România: Editura Aramis, Grupul Editorial Corint, Editura Polirom, Editura All, Editura Paralela 45, Editura Niculescu, Editura Humanitas, Editura Didactică și Pedagogică, Editura Girasol, Grupul Editorial RAO, Grupul Editorial ART, Editura Carminis, Editura Linghea, Alpha Group – TipoTaida, Editura Aquila, Didactica Publishing House, Editura Euristica, Editura Sedcom Libris, Editura CD Press, Editura Ars Libri, Editura Cartex, Editura Agora, Editura Carta Atlas, Cartographia R, Editura Gama, Unicart, Astro, Editura Flamingo, Editura Sophia, Editura Publisol etc.

EXCELSIOR PENTRU ȘCOALĂ 2021 a pregătit mai multe oferte comerciale importante, promoții și tot felul de surprize zilnice, o tombolă cu multe premii utile pentru anul școlar, Marele Premiu fiind un VOUCHER DE 1.500 LEI, premii instant oferite la casele de marcat, ultimele noutăți în materie de trenduri și design de caiete și ghiozdane, manuale și produse de papetărie și birotică de la sute de edituri și producători, mii de cărți dorite și necesare pentru toate grupele de vârstă, de la preșcolari la universitari, dar și pentru timpul liber al copiilor, părinților și bunicilor.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!