Muzeul pop-up Generația Millennials, 8-17 octombrie 2021

Muzeul pop-up Generația Millennials

8-17 octombrie 2021, Iulius Mall

 

Prima ediție a Muzeului pop-up Generația Millennials în perioada 8-17 octombrie, la Iași cu găzduirea Iulius Mall. Acest nou concept expozitional va surprinde o calatorie provocatoare si interactiva in oracolul ultimei generatii cu cheia la gât.

Redescoperă magia unei perioade și a unei stări de spirit, vizitând Muzeul temporar dedicat celebrării generației Y, una dintre cele mai disputate din toate timpurile. Trecând printr-o capsulă a ultimilor 30 de ani, de la avansul tehnologic la care am fost prim-martori, la Michael Jordan, Backstreet Boys, jocurile copilăriei pe Pac-Man, Tetris, Mario și Tamagotchi, desenele celebre de la Cartoon Network, la felul în care era școala percepută sau viața noastră socială, ne uităm retrospectiv la oameni și figuri iconice, muzică, momente culturale și modalități de exprimare, la mișcările și ideile care au format și definit “zeitgeistul” acestei generații rebele în blugi.

Conceptul expozițional este gândit cu diferite camere tematice interactive și modulare, realizate în întregime din materiale reciclabile, care vor include o colecţie de instalaţii, construcții decorative și colecții de memorabilia care recompun pasaje definitorii din adolescența milenialilor, limbajul, dar și personajele cheie care au fascinat copilăria puștilor, ajunși acum adulți, ce și-au trăit o bună bucată din viață în tranziție dintre “analog” și era “digitală”.
Abordând experienţe universale ale generaţiei millennials, combinând arta şi creativitatea, muzeul creează un mediu interactiv, jucăuş şi nostalgic pentru vizitatorii de toate vârstele. Camerele și elementele din muzeu reprezintă fundalul perfect pentru a deveni un spațiu instagramabil si distractiv pentru toată familia. Aceste construcții vor fi denumite pe rând –“Tunelul timpului”, „Supereroii”, „Camera Nostalgiei – La Școală”, „Camera Joc și Joacă”, „Camera Pop Culture”, „Camera Disco-Bairam” și „Camera Primelor Iubiri”.

Muzeul pop up Generatia Millennials Iulius Mall Iasi octombrie 2021

Programul expozițional este un proiect cu un format itinerant, ce va avea loc în 𝐈𝐚𝐬̦𝐢 (𝐈𝐮𝐥𝐢𝐮𝐬 𝐌𝐚𝐥𝐥, 𝟖-𝟏𝟕 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞), 𝐂𝐥𝐮𝐣-𝐍𝐚𝐩𝐨𝐜𝐚 (𝐈𝐮𝐥𝐢𝐮𝐬 𝐌𝐚𝐥𝐥, 𝟐𝟐-𝟑𝟏 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞), 𝐓𝐢𝐦𝐢𝐬̦𝐨𝐚𝐫𝐚 (𝐈𝐮𝐥𝐢𝐮𝐬 𝐓𝐨𝐰𝐧, 𝟓-𝟏𝟒 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞) 𝐬̦𝐢 𝐒𝐮𝐜𝐞𝐚𝐯𝐚 (𝐈𝐮𝐥𝐢𝐮𝐬 𝐌𝐚𝐥𝐥, 𝟏𝟗-𝟐𝟖 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞).
In Iasi expoziția se poate vizita în Iulius Mall Iași, la  etajul 1 in perioada 8-17 octombrie
Detalii expoziție: https://www.muzeulpublicitatii.ro/prima-editie-a-muzeului...