Expoziție de artă vizuală Simona Oancea Găucan – „Natură. Frunze. Ploi” , Iulius Mall

Expoziție de artă vizuală Simona Oancea Găucan – „Natură. Frunze. Ploi”

20 noiembrie – 18 decembrie 2021, Iulius Mall

 

Iulius Mall Iași și Uniunea Artiștilor Plastici din România- Filiala Iași au plăcerea de a vă invita la deschiderea unei noi expoziţii de artă vizuală, semnată de Simona Oancea Găucan.
Expoziţia “Natură. Frunze. Ploi” surprinde publicul etalând lucrări vibrante printr-o pensulație întregită de originalitatea compozițiilor și a centrelor de interes.

Debutul expoziţional al autoarei o încadrează în galeria peisagiștilor, lucrările impresionând prin multitudinea de tehnici mixte, dar și prin combinații de materiale naturale cu picturi. Pe șevalete vor fi expuse atât peisaje cât și lucrări abstracte lucrate în acryl pe pânză sau pe carton pânzat.

expozitie Simona Oancea Gaucan Iulius Mall Noiembrie 2021

Vernisajul evenimentului va avea loc pe data de 6 decembrie 2021, ora 18.00 și va fi prezentat de d-na critic de artă, dr. Mirela Ștefănescu.
Expoziția poate fi vizitată zilnic la Iulius Mall Iași, etaj 2, între orele 10.00 – 21.00.
Vă așteptăm cu drag!

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!