Târg Gastronomic „Iașul în bucate. Dor de acasă”, 26 – 28 august 2022

Târg Gastronomic „Iașul în bucate. Dor de acasă”

26 – 28 august 2022, Parcul Expoziției

 

În perioada 26 – 28 august, între orele 10.00 și 20.00, sunteți invitați în Parcul Expoziției să vizitați Târgul Gastronomic „Iașul în bucate. Dor de acasă”.
Evenimentul este inclus în programul „Sărbătoarea Diasporei 2022– Iașul este acasă!” și este organizat de Primăria Municipiului Iași, Academia Română - Filiala Iași, Direcția pentru Agricultură Județeană Iași, Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași și Asociația Producătorilor Locali PRODUS ÎN IAȘI.

Iasul in bucate gust de casa august 2022

Evenimentul, este dedicat consumatorilor ieșeni, precum și producătorilor atestați tradițional. Vor participa câteva zeci de producători din domeniile patiseriei, produselor lactate, preparatelor din carne și pește, producători de vinuri, producători de fructe și legume ecologice și apicultori.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!