Târgul Național de Ceramică Tradițională „CUCUTENI-5000”, 23 - 25 iunie 2023

 Târgul Național de Ceramică Tradițională „CUCUTENI-5000”

23 - 25 iunie 2023, Parcul Copou

 

Consiliul Județean Iași, prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Iași, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, organizează în Parcul Copou din Iași, în perioada 23-25 iunie 2023, cea de a XXXVIII-a ediție a Târgului Național de Ceramică Tradițională „CUCUTENI-5000”.

Targul national de ceramica Cucuteni 5000 iunie 2023

Târgul national de ceramică tradiţională „Cucuteni - 5000" se va desfăşura în Parcul Copou, cu participarea celor mai renumiţi meşteri olari din România şi Republica Moldova. De la Târg nu va lipsi ceramica de Cucuteni, dar şi de Horezu, iar cei mai talentaţi olari prezenţi la laşi, dar şi tinerii care promovează tradiţia olăritului vor fi premiaţi. Printre distincţii se numără Premiul „Ion Diaconu" pentru ceramică artistică şi Premiul „Toader Nica" pentru ceramică utilitară.

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!