Expoziția "Electrecord – O poveste de succes", 15 decembrie 2023 – 31 martie 2024

Expoziția "Electrecord – O poveste de succes"

15 decembrie 2023 – 31 martie 2024, Palatul Culturii

 

Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiuˮ din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldovaˮ Iași organizează, în perioada 15 decembrie 2023 – 31 martie 2024, la Palatul Culturii, expoziția temporară ELECTRECORD – O POVESTE DE SUCCES, un demers expozițional care propune o călătorie în universul înregistrărilor muzicale lansate de Casa de discuri Electrecord, prima companie de profil din România.
Înființată în 1932, Electrecord a înregistrat de-a lungul timpului un număr impresionant de discuri din ebonită și vinil, casete audio și CD-uri, din toate genurile muzicale, devenind unul dintre cele mai cunoscute branduri românești, mult îndrăgite și apreciate pe public.

Expoziția prezintă discuri din colecția Muzeului Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu”, ce conțin titluri și înregistrări cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști, orchestre și formații de muzică românești.

Expozitia Electrecord o poveste de succes 2024

Expoziția va putea fi vizitată în spațiul expozițional al Muzeului Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiuˮ, de miercuri până duminică, în intervalul orar 10.00 – 17.00 (ora 16.30, ultimul bilet).

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!