Expoziție de artă - ArtfeminuTudine, 3 -16 martie 2024, Galeriile de Arta "Dan Hatmanu"

Expoziție de artă - "ArtfeminuTudine"

3 -16 martie 2024, Galeriile de Artă ale Municipiului Iași "Dan Hatmanu"

 

ArtfeminuTudine este un spectacol artistic provocator, unde opt femei remarcabile își dezvăluie esența prin pictură, fotografie și cuvânt. Este o invitație deschisă la explorarea autentică a universului vibrant și îndrăzneț al feminității prin ochii artistelor, fiecare cu o perspectivă unică și inovatoare.
Expoziția își propune să deschidă un dialog despre
🌟 clișeele patriarhale
🌟 să stârnească curiozitate despre prejudecățile sociale
🌟 să celebreze toate nuanțele feminității.
ArtfeminuTudine conturează o panoramă îndrăzneață de culori, gânduri și emoții compusă din viziunile curajoase ale opt artiste cu vârste între 15 și 50 de ani.

Diana Andrei, Sînziana Bălțătescu, Ioana Bostan, Ruxandra Maria Ctaranciuc Dumitrescu, Lilia Clima, Anca Colescu, Maria Oancea, Laura-Ioana Pruteanu nu doar pictează, desenează, fotografiază sau scriu, ci sculptează o nouă realitate a feminității.

Expoziția de artă "ArtfeminuTudine" la Galeria de artă "Dan Hatmanu" in perioada 3-16 martie 2024

Te invităm duminică 3 martie 2024, ora 15, la vernisajul expoziției de artă cu vânzare ArtfeminuTudine. Te bucuri de prezența artistelor și de alte surprize pe care ți le-am pregătit.
Expoziția este deschisă spre vizitare între 3 și 16 martie 2024 la Galeriile de Arta ale Municipiului Iasi "Dan Hatmanu" - Pasaj Sfânta Vineri.
Fiecare lucrare ArtfeminuTudine nu este doar o simplă creație, este o declarație de independență artistică. Prin acuarele care curg liber, acrilice vibrante și expresii digitale moderne, aceste femei transformă pânze în manifeste și fotografii în poezie vizuală.

Intrarea liberă

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!