Noaptea muzeelor la GEOștiințe, 18 mai 2024, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”

Noaptea muzeelor la GEOștiințe

18 mai 2024, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, corp B

 

Sâmbătă 18 mai, începând cu ora 18:00, sunteţi aşteptaţi la evenimentul „Noaptea muzeelor la GEOștiințe” ce are loc în cadrul colecţiilor de Mineralogie şi Paleontologie de la Facultatea de Geografie şi Geologie, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Cu peste 20.000 de exponate, vă invităm la tururi ghidate în lumea fascinantă a rocilor, mineralelor şi fosilelor, o călatorie plină de descoperiri captivante. Aici, veți putea să vă lăsați imersați în diversitatea și frumusețea naturii, să descoperiți misterele ascunse ale pământului și să înțelegeți mai bine evoluția sa de-a lungul milioanelor de ani.

Cele mai vechi exponate aparţin colecţiei Krantz, achiziţionată de profesorul Grigore Cobălcescu în anul 1888 de la firma Dr. F. Krantz, Rheinisches Mineralien-Kontor, Germania.

Noaptea muzeelor la GEOstiinte 18 mai 2024

Când? 18 mai, de la ora 18:00 până noaptea târziu

Unde? Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, corp B, etaj 2, sala B575 (Mineralogie) şi B551 (Paleontologie)

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!