Iulie 19, 2019

Expozitii Iasi

Expozitie de afise „Teatru la Ateneu” 8 august – 15 septembrie Ateneul Tatarasi

Expozitie de afise „Teatru la Ateneu”

8 august – 15 septembrie Ateneul Tatarasi

 

În perioada 8 august – 15 septembrie 2013, Ateneul Tătăraşi invită publicul larg să viziteze expozitia de afise „Teatru la Ateneu”.

Expozitia aduce în atentia publicului afisele spectacolelor de teatru produse si organizate de Ateneul Tătărasi în perioada 2004 - 2013.

expozitie-afise-teatru-la-ateneu

Vizitatorii expozitiei vor avea ocazia să voteze afisul preferat din cele peste 30 expuse, fiind astfel înscrisi automat la tombola organizată de Ateneul Tătărasi în cadrul căreia sunt puse în joc trei abonamente gratuite pentru stagiunea de teatru 2013-2014. 

Expozitie de pictura Neagu Rares Mihail 27 iulie - 5 august Galeria de Arta Grand Hotel Traian

Expozitie de pictura Neagu Rares Mihail

27 iulie - 5 august Galeria de Arta Grand Hotel Traian

La aniversarea a trei ani de activitate Galeria de Arta Grand Hotel Traian verniseaza sambata, 27 iulie 2013, Expozitia de Pictura semnata Neagu Rares Mihail

expozitie-de-pictura-neagu-rares-mihail


Rares Mihail Neagu a absolvit anul acesta Liceul teoretic V.Alecsandri din Iasi, clasa a IV a. Pasiunea pentru pictura se concretizeaza in clasa intai prin cele doua lucrari "Fluturele" si "Rapsodii de primavara" publicate in brosura "Ingeri pentru mama". In 2012 participa la Concursul National Carmen Sylva pentru tinere talente si se califica pe locul al treilea. Culori, umbre si forme ce transmit emotii. Pe scurt, lucrarile semnate. Neagu Rares Mihail.

Iasi 365 portalul iesenilor bine informaţi

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.)  precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport,  carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

 

Poate vă interesează