Identity Thief - Hoata de identitate - 2013

Identity Thief  - Hoata de identitate - 2013

identity-thief

Gen: Comedie, Actiune
Regia: Seth Gordon

In rolurile principale: Jason Bateman, Melissa McCarthy

In fruntea distributiei se afla Jason Bateman (Horrible Bosses) si Melissa McCarthy (Bridesmaids). Comedia are ca subiect un tip cu nimic iesit din comun care ajunge in situaţia de a lua masuri extreme pentru a-si recupera identitatea furata.
Diana (McCarthy) traieste regeste, ca o prinţesa a shoppingului, cumparand absolut orice ii trece prin cap, pentru ca banii nu sunt o problema pentru ea. Banii, nu, dar cardul de pe care vin acei bani da…pentru ca numele care sta scris acolo este “Sandy”… iar Sandy este un contabil (Bateman), care traieste in partea cealalta a Americii.
Acuzat de un sir nesfarsit de infracţiuni, inocentul Sandy Bigelow Patterson decide sa se apere singur, pentru ca poliţia e superaglomerata si nu are niciun interes sa aloce timp cazului sau. Avand la dispoziţie doar o saptamana pentru a da de hoaţa care i-a dat lumea peste cap, Sandy Bigelow Patterson porneste intr-o calatorie de peste 4000 de kilometri, tocmai in sudul Americii, pentru a o confrunta pe care care are acum acces total la viaţa lui. Sandy va incerca totul: sa o mituiasca, sa o ameninţe, sa o constranga, declansand haosul in incercarile lui disperate de a-si reabilita numele.
Alaturi de Jason Bateman si Melissa McCarthy se afla Jon Favreau (seria Iron Man), in rolul arogantului sef al lui Sandy, Amanda Peet (2012), in rolul soţiei inţelegatoare a lui Sandy, TIP ‘T.I.’ HARRIS (American Gangster) si GENESIS RODRIGUEZ (What to Expect When You’re Expecting) in rolurile lui Julian si Marisol, o pereche de vanatori de recompense nemilosi, aflaţi pe urmele protagonistilor, JONATHAN BANKS (serialul Breaking Bad) in rolul lui Paul, interlopul in faţa caruia raspund Julian si Marisol, MORRIS CHESTNUT (Think Like a Man) in rolul lui Reilly, detectivul ale carui maini sunt legate cand vine vorba sa restaureze reputaţia lui Sandy, JOHN CHO (serialul Harold & Kumar) in rolul lui Daniel Casey, colegul lui Sandy care pune la cale o revolta la birou, ROBERT PATRICK (Safe House) in rolul celui care nu se va da in laturi de la nimic ca s-o aduca pe Diana in faţa sefului sau, si ERIC STONESTREET (serialul Modern Family) in rolul lui Big Chuck, flirtul de o noapte al Dianei.

 

 

 

Din aceeasi categorie