I am Wrath (2016) - prezentare si trailer

I am Wrath (2016)

Gen: Actiune, Politist, Thriller
Regia: Steven Spielberg
In rolurile principale: John Travolta, Amanda Schull, Christopher Meloni, Rebecca De Mornay, Sam Trammell

Intors din California unde a incercat sa isi gaseasca un loc de munca, Stanley Hill (John Travolta) este victima unui jaf in parcarea aeroportului. Un jaf, in urma caruia sotia sa este ucisa cu sange rece.

Din pacate cei doi politisti pusi sa rezolve cazul sunt corupti si ii dau drumul unuia dintre criminali, astfel nefacand altceva decat sa trezeasca in Stanley sentimentul de razbunare si amintiri ale unui trecut pe care dorea sa il uite. Fiind un fost membru al serviciilor secrete, Hill are toate atuurile pentru a duce la bun sfarsit actiunea sa de razbunare fiind nemilos cu toti cei care i-au creat probleme.

i am wrath

Actiunea filmului este una tipica pentru ultimile filme ale lui Travolta, in care el interpreteaza personajul bine pregatit de la Fortele Speciale (sau fost la Fortele Speciale), care omoara cu sange race, care se descurca in orice situatie in care se trage si care face fata momentelor critice. Intriga nu este prea complicata, insa pe parcursul filmului ne intalnim cu smecherasi de cartie, cu traficanti de droguri, politisti si politicieni corupti. Si toti vor avea de suferit dupa intalnirea cu Travolta

Din aceeasi categorie